SPOLEČNOSTI DELL A DSGi UZAVŘELY CELOEVROPSKOU DOHODU O MALOOBCHODNÍM PRODEJI VE 12 ZEMÍCH

[Tisková zpráva] Dohoda se týká celého portfolia špičkových herních systémů, notebooků a stolních počítačů společnosti Dell

Praha, 14. prosince – Společnost Dell a DSG international plc (DSGi), jeden z předních evropských maloobchodních prodejců spotřební elektroniky, oznámily, že notebooky a stolní počítače Dell budou k dostání v prodejní síti DSGi.

Od ledna 2008 budou mít zákazníci společností DSGi a Dell možnost koupit sortiment notebooků a stolních počítačů Dell prostřednictvím prodejen PC World, Currys a Currys.digital ve Velké Británii, jakož i v internetovém obchodě Dixons.co.uk. Výrobky Dell si zákazníci budou moci zakoupit také prostřednictvím evropské sítě obchodů DSGi mezi ktré patří například Electro World, PC City a Elkjop. Produkty Dell tak budou k dostání v prodejnách od Norska po Řecko a od Španělska po Finsko. Společnost Dell plánuje také prodej svých systémů v prodejnách DSGi v České republice, Maďarsku a Polsku. Tato dohoda znamená, že všichni, kteří mají zájem o koupi produktů Dell, budou moci využít všech dosavadních prodejních kanálů tj: telefonní zákaznické linky, navštívit internetový obchod a nebo nově zavítat přímo do maloobchodních prodejen po celé Evropě.

Simon Turner, ředitel pro celosvětový nákup společnosti DSGi, vysvětlil: „Dohoda mezi společnostmi Dell a DSGi, jakožto celoevropských maloobchodních partnerů upevňuje naši vedoucí pozici na trhu a i nadále budeme zákazníkům v našich obchodech a internetových prodejnách nabízet široký sortiment počítačů za skvělé ceny.“

John Browett, generální ředitel společnosti DSGi, řekl: „Zákazníci jsou vždy v centru našeho snažení a my jim musíme nabízet to nejlepší spojení hodnoty, výběru a služeb. Rozšířením našeho sortimentu o počítače Dell můžeme našim zákazníkům v 1300 obchodech po celé Evropě nabídnout další, velmi vyhledávaný sortiment výrobků a dosáhnout tak našeho cíle.“

Mark Ormerod, viceprezident a generální manažer pro Consumer Business společnosti Dell v regionu EMEA vysvětluje: „Toto partnerství s DSGi znamená, že zákazníci v téměř všech hlavních evropských zemích si mohou výrobky Dell koupit prostřednictvím kamenných obchodů. Pro co největší výběr nabízí společnost Dell úplné portfolio svých výrobků – od špičkových herních systémů po notebooky a stolní počítače. Díky této dohodě budou mít zákazníci v Evropě větší výběr, než kdy předtím, a budou si moci před samotnou koupí výrobky prohlédnout a vyzkoušet.“

Díky této dohodě budou výrobky Dell brzy k dostání ve více než 10 000 prodejnách a internetových obchodech po celém světě. Během několika posledních měsíců společnost Dell oznámila spolupráci se společnostmi Best Buy a Staples ve Spojených státech, Carrefour v Evropě, Bic Camera Inc. v Japonsku a s obchodními domy Courts v Singapuru a Gome v Číně. Dell rovněž uzavřel dohodu o propagaci se společností Carphone Warehouse ve Velké Británii a Wall-Mart ve Spojených státech, Kanadě, Brazílii a Mexiku.

Dohoda mezi společnostmi DSGi a Dell se týká prodejen v(e): Velké Británii, Irsku, Španělsku, Itálii, Řecku, Norsku, Finsku, Švédsku, Dánsku, České republice, Maďarsku a Polsku.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu