Společnosti InterSystems a Wolters Kluwer Health ohlašují technologické partnerství

[Tisková zpráva] Přední nadnárodní vydavatel pro oblast zdravotnictví oznámil využití výkonné postrelační databáze CACHÉ od společnosti InterSystems

San Diego, Kalifornie – 6. března 2006 – Společnosti InterSystems Corporation a Wolters Kluwer Health (WKHealth) oznámily, že spojují své síly s cílem zajistit dostupnost zdravotnického obsahu na výkonné databázové platformě CACHÉ od společnosti InterSystems.

Zrychlování předávání zdravotnických informací „Zvyšující se zaměření na obory jako jsou zadávání lékařských objednávek a medicína založená na důkazech zvyšuje poptávku profesionálů ve zdravotnictví po rychlejším přístupu k datům,“ řekl Alan Hess, víceprezident a generální ředitel obchodní jednotky Clinical Tools společnosti WKHealth. „Jsme potěšeni partnerstvím se společností InterSystems. Tato společnost má ve zdravotnictví silnou pozici a společně můžeme nabídnout atraktivní řešení s integrací pracovních postupů (workflow).“

„Společnost InterSystems si váží příležitosti spojit se s předním poskytovatelem obsahu pro zdravotnictví a společně zajišťovat dodávky informačních produktů založených na databázi CACHÉ,“ uvedl Paul Grabscheid, víceprezident společnosti InterSystems pro strategické plánování. „Dnešní poskytovatelé se při péči o pacienta soustředí na využití nejlepších možných informací. Klíčovým prvkem pro splnění tohoto požadavku je poskytnout správné informace včas. Zajistit okamžitou odezvu databáze i v případech komplexních klinických dotazů a nezpomalit tak poskytování péče. Možnost poskytovat špičkový zdravotnický obsah společnosti WKHealth na výkonné databázi CACHÉ umožňuje uspokojení rostoucí potřeby zdravotnických informací rychleji než dříve.“

Společnost QuadraMed Corporation, sídlící ve virginském Restonu, je první firmou zabývající se vývojem zdravotnického softwaru, která bude moci využít výsledky partnerství mezi společnostmi InterSystems a WKHealth. Společnost QuadraMed nabízí řešení pro integrovaný přístup, příjmový cyklus, řízení péče a správu zdravotnických informací pro nemocnice v celé zemi. „QuadraMed začleňuje podporu klinického rozhodování Medi-Span od společnosti Wolters Kluwer Health a farmaceutický obsah do našich produktů. Jejich odborný obsah zlepšuje schopnost našich zákazníků z řad poskytovatelů zdravotní péče zajišťovat zdravotní péči nejlepší kvality,“ vysvětlil technický ředitel společnosti QuadraMed, Jim Klein. „Databáze CACHÉ je navíc uznávána pro svoji schopnost zajistit okamžitou odezvu, kterou naši zákazníci požadují. Tímto partnerstvím jsme mimořádně potěšeni. Výhody vyplývající z této spolupráce ocení nejen obě společnosti, ale i jejich zákazníci,“ dodal.

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru