Spolupráce při vývoji SW FLORES se prohlubuje

[Tisková zpráva] Když 15. prosince 2009 podepsali zástupci společností ABRA Software a FLORES Memorandum o strategické spolupráci, stanovili si nemalý cíl: do roka vyvinout nový ERP software FLORES, který shrne dlouholeté zkušenosti s dodávkami ERP pro velké podniky, to vše na technologické platformě NEXUS, základu systémů ABRA Gx.

Zrození ERP FLORES bylo unikátní zejména pro doposud nevídanou spolupráci mezi dvěma vývojovými týmy: týmem ABRA Software a týmem nově  založené firmy FLORES. Spolupráce byla a je o to unikátnější, že není podložena žádným majetkovým propojením obou zúčastněných firem.

Nevýhodu pozdního vstupu na obsazený trh s informačními systémy obrátil FLORES ve svůj prospěch ve chvíli, kdy využil svého začátku „na zelené louce“ a začal se profilovat jako ucelená metodika pro řízení firmy, jejíž workflow jasně definuje pracovní posloupnosti a zodpovědnosti. Potvrzením úspěšného vstupu nového informačního systému na trh je jednak ostrý provoz systému v několika firmách, a také získání ocenění Finalista soutěže IT produkt roku 2010.

A jaké jsou plány pro nejbližší období:

únor 2011  Uvedení procesního motoru:

• zachycuje určené události v systému
  • zpracovává zachycené události dle definovaných pravidel
  • předává úkoly definovaným lidem, pokud je to třeba
  • informuje uživatele nebo role uživatelů o nastalých událostech
  • kontroluje úkoly z hlediska jejich splnění, případně problém eskaluje
  • podporuje schvalovací řízení s plnou podporou paralelního schvalování nebo automatického schvalování
  • nabízí uživateli jednotné rozhraní pro vyřízení úkolu
  • umožňuje stanovit i proces, který není přímo vázán na žádný doklad v systému

duben 2011  Uvedení výroby:

• Princip inteligentního řízení výroby

Tolik ze života nového ERP software FLORES.