Společnost SPSS Inc. získala ocenění 2009 SAP® Pinnacle Award

[Tisková zpráva] Praha, 16. června 2009 - Společnost SPSS Inc., vedoucí světový poskytovatel řešení a softwaru Predictive Analytics, získala ocenění 2009 SAP® Pinnacle Award v kategorii BusinessObjects™ Software Partner.

Výhody, které přináší spojení Predictive Analytics Software (PASW) s řešením SAP BusinessObjects, ocení především zákazníci, kteří ve své firmě používají business intelligence architekturu. V rámci BI je zákazníkům poskytován lepší přístup k Predictive Analytics a z dataminingového nástroje PASW Modeler (dříve Clementine) se spolu s řešením SAP BusinessObjects™ XI stává jednoduché přístupové místo pro data mining a analýzu dat.

PASW Modeler, jako součást portfólia produktů Predictive Analytics Software, automatizuje a rozšiřuje sílu data miningu mezi běžné uživatele. Predictive Analytics zvyšuje hodnotu platformy business inteligence, ale také v mnohém usnadňuje její využití. Umožňuje tak uživatelům rozhodovat v důležitých otázkách s větší jistotou, protože tato rozhodnutí jsou založená na znalostech dat. To vše pomáhá zvýšit počet loajálních zákazníků, snížit marketingové náklady, identifikovat a následně snížit podvodné chování nebo minimalizovat riziko.

Michael Gibson, viceprezident prodeje v SPSS Inc., řekl: „Jsme poctěni oceněním 2009 SAP Pinnacle Award. Partnerství se společností SAP je opravdovým odrazem hodnoty, kterou naše řešení zákazníkům přináší. Síla Predictive Analytics Software spojená s řešením BusinessObjects umožňuje zákazníkům ještě více zpřístupnit hodnotná data v rámci organizace, což vede k efektivnějšímu porozumění dat například za účelem předvídání budoucího chování zákazníků.”

SAP Pinnacle Awards byly uděleny hlavním partnerům SAP, kteří excelovali v obohacování zkušeností zákazníků, se zaměřením na kritické otázky jako jsou urychlení vývoje produktů či zvýšení návratnosti investic. Vítězové byli vybráni z více než 300 nominací partnerů a zaměstnanců SAP, což je dvakrát více než v roce 2008. SPSS získala cenu na speciálním předávacím večeru konaném v předvečer zahájení SAPPHIRE® 2009, mezinárodní uživatelské konference SAP.

“SAP Pinnacle Awards si cení těch partnerů, kteří neustále prokazují vynikající kvalitu v poskytování řešení, která se zaměřují na efektivní tvorbu nákladů. Děkujeme společnosti SPSS za jejich oddanost a vášeň ke spolupráci se společností SAP, která vede ke zvyšování hodnoty systému, který je zaměřen na zákazníky”, řekl Zia Yusuf, výkonný viceprezident, Global Ecosystem a Partner Group, SAP.

O společnosti SPSS CR
SPSS CR, spol. s r.o., je výhradním dodavatelem softwaru SPSS a poskytovatelem analytických a statistických služeb v České i Slovenské republice. Společnost je součástí mezinárodní sítě SPSS Inc., která působí ve více než 60 pobočkách na celém světě. Společnost SPSS CR byla založena v roce 1995 a poskytuje široké portfolio programů zaměřených na statistické analýzy, business intelligence, data mining, na analýzy v marketingu, sběr údajů a prezentaci výsledků. Součástí je i Centrum výuky zaměřené na školení v oblasti statistiky. Více informací naleznete na www.spss.cz.

O společnosti SPSS Inc.
SPSS Inc. je vedoucím světovým poskytovatelem softwaru a řešení Predictive Analytics. Technologie Predictive Analytics zlepšuje obchodní procesy tím, že dodává společnostem znalost, kterou mohou využít při každodenním rozhodování. Implementací Predictive Analytics do běžných operací jsou společnosti schopné řídit a automatizovat rozhodnutí, která jsou klíčová pro splnění obchodních cílů a pro získání konkurenční výhody. Na software společnosti SPSS spoléhá více než 250 000 uživatelů z veřejného, akademického a komerčního sektoru. Software jim pomáhá zvýšit zisky, snížit náklady a detekovat a minimalizoat riziko. Společnost byla založena roku 1968 a dnes působí ve více než 60 zemích světa. Pro další informace navštivte www.spss.com.

O společnosti SAP
SAP je největším světovým dodavatelem softwaru pro informační systémy podniků a organizací všech velikostí. Software společnosti SAP používá celkově více než 86 000 zákazníků ve 120 zemích světa.

Na českém trhu působí společnost SAP od roku 1992 a dosud získala téměř 740 českých zákazníků z oblasti podniků, finančních institucí a organizací státní správy a samosprávy. Mezi zákazníky patří nejen menší a střední firmy, ale i velké společnosti a organizace. Podle nezávislého lokálního průzkumu je dnes SAP největším dodavatelem obchodních softwarových aplikací (EAS) na českém trhu, a to s 53,2% podílem (IDC, 2005). SAP ČR sází při svém působení na českém trhu především na dlouhodobou spolupráci s kvalitními domácími a globálními partnery. Více informací najdete na www.sap.com a www.sap.cz.

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech