Srpnová akce v síti BillBoard Media: 50 procent oslovených navíc

[Tisková zpráva] Zákazníci, kteří si zadají reklamní kampaň během měsíce srpna, získávají od společnosti Internet Billboard bonus: oslovení 50 procent uživatelů navíc.

Opava, 13. srpna 2007 – Internet Billboard (IB), přední český dodavatel služeb pro správu internetové reklamy, připravil tento dárek v podobě srpnové akce pro nové i stávající uživatele. „Chceme tak oživit trh v době prázdnin a dovolených, kdy bývá tradičně období relativního klidu,“ vysvětluje obchodní ředitel IB Tomáš Horák. „Zároveň tak chceme naše klienty motivovat na podzimní kampaně, kdy se naopak zájem zvyšuje.“

„Přestože se jedná o velmi efektivní formu prodeje, není prodej reklamy na počet unikátních uživatelů úplně běžný. Bonusem 50% chceme tento model prodej mj. zpopularizovat,“ doplňuje obchodní ředitel IB Tomáš Horák. Akce končí 31. srpna 2008.

O společnosti Internet Billboard
Společnost Internet Billboard je předním poskytovatelem služeb, řešení a technologií v oblasti internetové reklamy. Divize Billboard je provozovatelem největšího reklamního systému na českém internetu. Provozovatelům serverů nabízí maximalizaci příjmů z reklamy na jejich vlastních stránkách a zadavatelům reklamy nákup reklamního prostoru napříč internetovými servery. Divize BB Tools je významným dodavatelem služeb a nástrojů pro správu reklamních ploch a kampaní pro provozovatele serverů, mediální agentury a mediální zastupitelství.