Stable.cz: Total Commander k hostingu zdarma

[Tisková zpráva] 18.11.2008 – Hosting Stable.cz si od svého založení klade za cíl kvalitu, dostupnost, spolehlivost a bezpečnost všech služeb. Rádi bychom našim zákazníkům umožnili bezpečně a jednoduše pracovat s jejich daty uloženými na našich serverech. Právě proto nabízíme jako dárek k novým objednávkám variant hostingu Standard a Profi na 12 a 24 měsíců program Total Commander v hodnotě 920,- Kč zdarma.

Total Commander 7
Pravděpodobně nejlepší souborový manažer. Jehož předností je veliké spektrem funkcí, přehlednost, jednoduchost a rychlost. Základní funkce Total Commanderu ve zkratce:

• dvě okna adresářových struktur vedle sebe
  • podpora více jazyků
  • rozšířené funkce vyhledávání
  • porovnávání a synchronizace souborů
  • rychlý náhled
  • prohlížení archivačních formátů:ZIP, ARJ, LZH, RAR, UC2, CAB, TAR, GZ, ACE
  • vestavěný FTP klient
  • popisky souborů, RTF prohlížeč, souborové přídavné moduly
  • tisk z výpisu souborů, prohlížeč HTML a Unicode souborů
  • podpora WinXP, balení TAR GZ
  • a mnoho dalších užitečných funkcí

Podrobnou recenzi Total Commanderu na eMag.cz: http://www.emag­.cz/finalni-total-commander-7/

Zakoupit Total Commander si můžete na SW.cz: http://www.sw­.cz/utility-a-ostatni/prace-se-soubory/total­commander/

Stáhnout verzi na 30 dní zdarma na Stahuj.cz: http://www.sta­huj.centrum.cz/win­dowscommander/

Nabídka platí od 18.11. 2008 do 31.12. 2008.

O Stable.cz: Stable.cz nabízí kompletní služby v oblasti webhostingu již od roku 2001 a dnes poskytuje své služby více než 4500 spokojeným klientům. Základním principem našich služeb je „spolehlita“. Výraz, který spojuje spolehlivost a kvalitu celého spektra našich služeb. Nezáleží na tom, jak velké a náročné jsou požadavky zákazníků, uspokojit dokážeme každé jejich přání.

O společnosti MITON CZ, s.r.o: Společnost MITON CZ, s.r.o. působí na českém internetu od roku 2000 – řadí se mezi významné poskytovatele ucelených internetových řešení a je provozovatelem řady důležitých a hojně navštěvovaných portálů (Heureka.cz, Stable.cz, Turistik.cz, Vaření.cz, Hafici.cz, Hotel.cz a mnoho dalších). Mezi její klienty patří společnosti T-Mobile, NetCentrum, Denso nebo ICZ. a mnoho dalších.