STAHUJTE HUDBU ZDARMA NA WWW.TOPFUN.CZ

[Tisková zpráva] Od 20.11.2007 přichází Topfun s převratem u legálního stahování hudby. Nyní mohou všichni fanoušci hudby stahovat desetitisíce skladeb z repertoáru SONY BMG zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat, zaslat potvrzující SMS, která určí že se jedná o uživatele z ČR. Pak uživatelé budou na celém portálu hledat tituly a alba označená Vánočním stromečkem. Topfun rozdá desetitisíce skladeb všem uživatelům, kteří využijí služeb internetové videopůjčovny.

Stačí si zapůjčit v sekci „FILM“ nebo „ADULT“ jakýkoliv titul a Topfun za každý stažený film umožní uživatelům si stáhnout zcela ZDARMA 3 PÍSNIČKY. Za dva filmy 6 písniček, za tři filmy 9 písniček, za čtyři…. Stahujte zdarma kolik budete chtít. Jedině na Topfun.cz si můžete stáhnout písničku zdarma. Využijte tento Vánoční dárek a vyzkoušejte jak je to jednoduché.

Akce platí do odvolání.

Dalším krokem v rozvoji serveru Topfun.cz je implementace hollywoodských filmových studií SONY Pictures a 20 Century Fox, jejichž vstup na server Topfun.cz zajišťuje společnost Bontonfilm a.s., který se tak významně spolupodílí na budování jednoho z největších projektů v oblasti internetové zábavy v zemích EU.

Během několika dní portál Topfun rozšíří svou nabídku platebních metod. Ve spolupráci s mobilním operátorem nabídne zákazníkům sítě T-mobile platbu za služby Topfun v rámci vyúčtování služeb T-mobile. Uživatelé Topfun se mohou dívat na své oblíbené filmy a stahovat hudbu na Topfun.cz a platit za využité služby budou až při obdržení faktury za mobilní služby, nebo při stržení převedené částky na virtuální účet Topfun z předplacené karty Twist. Topfun disponuje největší nabídkou platebních služeb. Zákazníci pro využití nabídky internetové videopůjčovny a digitálního prodeje hudby využívají plateb formou SMS plateb, audiotext, převod z účtu na účet, platební bránu e-banky, Pay Pay, mezi oblíbené patří také možnosti platby platební kartou.

Portál www.topfun.cz má v současné době nejbohatší filmovou nabídku titulů širokého spektra žánrů a svým uživatelům nabízí nejširší spektrum platebních metod. Topfun.cz dále spouští dostupnost filmové knihovny pro uživatele služeb IPTV prostřednictvím připravované akvizice u několika významných provozovatelů IPTV sítí. Se společností DIVIDA na projektu Topfun.cz spolupracují také Česká televize, Mido films, Whisconti, Národní filmový archiv a mnoho dalších.

DIVIDA s.r.o. do projektu Topfun.cz připravuje také vstup několika dalších významných filmových studií. V nadcházejícím půlroce by se tak měla filmová nabídka portálu Topfun.cz rozšířit minimálně o 1.000 kvalitních filmových titulů.

V hudební sekci Topfun.cz nabízí mimo jiné 350.000 skladeb mnoha společností, např. Warner Music a Sony BMG, RGM,…. Topfun jako jediný portál v ČR svým uživatelům na jednom místě nabízí film, hudbu i videoklipy.

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů