Stream.cz hlásí nový design a pořady Óčka

[Tisková zpráva] Praha, 12. října 2009 - Nejoblíbenější český videoportál Stream.cz prošel řadou významných změn. Uživatelé přijdou do zcela nového prostředí a na portále naleznou i hodně nového obsahu. Nejvýznamnější akvizicí je archiv hudební televize Óčko.

Nejviditelnější změnou je nový design celého portálu. „Změna designu, která je mimochodem největší za naší tříletou historii, by měla uživatelům přinést větší komfort při prohlížení videí a větší atraktivitu celého prostředí. Uživatelé budou mít nově k dispozici videa ve formátu 16:9,“ říká ředitel Stream.cz Miloš Petana.

I z hlediska obsahu návštěvníky čeká nejedno překvapení. Tím největším je, že na Stream.cz najdou pořady hudební televize Óčko, které na internetu dosud nebyly k vidění. „Chceme být na internetu více vidět, ale nechtěli jsme experimentovat s vlastním řešením. Raději jsme našli partnera, který má s videem na internetu velké zkušenosti a který má potenciál oslovit několik milionů pravidelných uživatelů,“ říká Hynek Chudárek, výkonný ředitel televize Óčko. Hudební fanoušci na adrese ocko.stream.cz naleznou archiv moderovaných pořadů Óčka jako jsou Knokaut, Frisbee, Bravo TV, 5. element, Madhouse, Stylissimo, Filmshot a Inbox. Tyto pořady se na Stream.cz objeví krátce po své poslední repríze v televizi.

To ale není vše. Jedenáct svých nejpopulárnějších pořadů nabídne i televize Public TV. Stream.cz spouští i novou sekci s názvem Top Blog, kde budou mít exkluzivní videoblogy známé osobnosti. První z řady je mladá hvězda Ewa Farna. „Ta videa si točím i stříhám úplně sama a budu v tom pokračovat až do konce roku,“ říká populární zpěvačka.

Další novou sekci videí s názvem Reklamožrouti otevírá Stream.cz ve spolupráci s akcí společnosti Palace Cinemas Noc reklamožroutů. Zde návštěvníci postupně uvidí několik set nejzajímavějších reklam, které byly na světě v poslední době natočeny.

I v oblasti vlastní tvorby je na Stream.cz jedna změna. Nový zábavný pořad Univerzita balení od „profesionálního provokatéra“ Petra Novotného prakticky ukazuje, jak by se hoši měli či neměli dvořit dámám. „První nasazené díly už svou sledovaností přes 120 000 zhlédnutí dokázaly, že tento pořad by se mohl zařadit mezi vlajkové lodě vlastní tvorby Streamu jako jsou Fenomén, Bacha!, Nekecej! nebo Agáta a VIPky pipky,“ říká programový ředitel Petr Svoboda.

Inovace se nevyhnuly ani sekci TV Prima, jehož 15 pořadů nabízí Stream.cz ihned po jejich televizní premiéře. Kromě toho, že se s velkým ohlasem setkalo internetové uvedení nového seriálu Přešlapy i druhé série pořadu Ano, šéfe! (přes 100 000 zhlédnutí), tak novinkou jsou sestřihy i toho nejlepšího z archivu Primy, například z legendárního pořadu Nikdo není dokonalý.

O Stream.cz (www.stream.cz)
Stream.cz je nejnavštěvovanější a nejpoužívanější český zábavný videoserver s množstvím uživatelských i profesionálně vyrobených videí. Od uzavření strategického partnerství s portálem Seznam.cz, což je s velkým předstihem nejnavštěvovanější portál v České republice, návštěvnost Streamu kontinuálně stoupá. Aktuálně se pohybuje v úrovni více než 1,5 milónu reálných uživatelů za měsíc, kteří zhlédnou téměř 30 milionů videí, čímž Stream.cz pokrývá více než 28 % internetové populace v ČR. Špička sledovanosti videí se objevuje ve stejném denním čase, jako prime time televizí. Stream.cz je také oficiálním videokanálem TV Prima, TV Óčko, Public TV, fotbalové i hokejové Slavie a dalších partnerů, na Stream.cz jako na jediném českém portále uživatelé najdou i dokumentární série britské televize BBC. Součástí Stramu je i unikátní hudební databáze O2 Stream Music, ve které uživatelé naleznou přes 15 000 videoklipů zdarma a ve vysoké kvalitě.

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku