Sun se stal nejrychleji rostoucím partnerem společnosti Hitachi

6. 4. 2006

[Tisková zpráva] Sun Microsystems byl společností Hitachi Data Systems oceněn jako nejrychleji rostoucí partner ve střední Evropě

VÍDEŇ, Rakousko – 6. března 2006, PRAHA – 6. dubna 2006 – Společnost Hitachi Data Systems, poskytovatel úložných řešení Application Optimized Storage a dceřiná společnost koncernu Hitachi, Ltd. (NYSE: HIT) udělila svým partnerům ve střední a východní Evropě čtyři ocenění za vynikající výsledky v roce 2005. Ceny byly vyhlášeny 22. února na akci Hitachi Data Systems Executive Partner Forum a převzali je zástupci společností Jet Infosystems (nejlepší partner), Verysell Distribution (nejlepší nový obchodní partner), Sun Microsystems Mid Europe (nejrychleji rostoucí partner) a Computech (nejlepší partner pro služby).

Ruská společnost Jet Infosystems získala cenu pro nejlepšího partnera za výjimečnou pomoc zákazníkům při řešení obchodních problémů a využívání řešení Application Optimised Storage společnosti Hitachi. Ruská společnost Verysell Distribution byla oceněna za implementaci úložných zařízení Hitachi u většiny nových zákazníků v roce 2005. Nejrychleji rostoucím partnerem roku 2005 byla vyhlášena společnost Sun Microsystems Mid Europe, která s produkty Hitachi Data Systems dosáhla za loňský rok 260procentního obchodního růstu. Chorvatská společnost Computech byla oceněna za mimořádnou organizaci služeb.

Cílem společnosti Hitachi Data Systems je zvyšovat obchodní výkon zákazníků prostřednictvím efektivnějšího řízení úložišť, dat, informací a celého podniku. Vytrvale se proto zaměřuje na podniková řešení, založená na prvotřídní kombinaci softwaru, hardwaru a služeb, která poskytují zákazníkům maximální hodnotu z jejich dat.

John Ryden, generální ředitel společnosti Hitachi Data Systems pro Rakousko a oblast CEE prohlásil: „Ve střední a východní Evropě představují obchodní partneři naše jediné spojení s trhem, a proto jsou klíčovým faktorem našeho úspěchu v tomto regionu. Oceňujeme nasazení a odbornost čtyř oceněných vítězů. Dokázali, že jsou nejlepšími partnery pro zprostředkování výhod úložných řešení Hitachi zákazníkům.“

Rupert Grafendorfer, provozní ředitel společnosti Hitachi Data Systems pro střední a východní Evropu, dodal: „Ve všech zemích tohoto regionu spolupracujeme pouze s pečlivě vybranými partnery. Tito partneři jsou vysoce kvalifikovaní, zákazníci je respektují a oceňují pro jejich přístup k řešení požadavků na úložnou infrastrukturu.’’

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony