Symantec jako jediná velká certifikační autorita meziročně rostl, a to o více než 2 %

27. 3. 2011

[Tisková zpráva] Zatímco meziročně klesá tržní podíl velkých certifikačních autorit, podle únorového průzkumu Netcraft společnost Symantec posilovala a celkově zvýšila svůj podíl produktů na trhu na 42,1 %

Praha – 22. března 2011 – Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) oznámil, že meziročně zvýšil svůj podíl produktů na trhu SSL certifikátů o více než 2 % podle únorové zprávy organizace Netcraft. Únorová zpráva Netcraft Secure Server Survey uvádí, že všechny SSL certifikáty pod značkou společnosti Symantec tvoří 42,1 % na trhu SSL, což je o polovinu více, než má nejbližší konkurent (28,6 %). Navíc podíl produktů Symantec na trhu ověření organizací a rozšířených certifikátů tvoří více než polovinu všech certifikátů vysoké záruky.

„Náš úspěch na trhu SSL certifikátů je bezkonkureční a jsme velmi rádi, že odstup od konkurence ještě zvyšujeme,“ říká Tim Callan, head of Trust Services Product Marketing, Symantec. „Naši zákazníci a partneři vědí, že nabízíme nejkomplexnější produktovou řadu, která kombinuje silné šifrování, nejvyšší kvalitu technické podpory, inovace a služby s přidanou hodnotou. A nově také skenování webových stránek proti malwaru. Ve všech těchto oblasetch vynikáme, což nám umožnilo být lídrem SSL trhu více než 15 let.“

Únorová zpráva organizace Netcraft uvádí, že z celkového počtu 1 660 040 různých platných SSL certifikátů třetích stran bylo 698 992 certifikátů společnosti Symantec a jejích značek. Zpráva uvádí, že společnost Symantec posilovala na trhu SSL certifikátů vysoké záruky, rozšířených certifikátů a ověření organizací.

Symantec stále posiluje svou pozici na trhu a nabízí zákazníkům bezkonkurenčně nej­více služeb s přidanou hodnotou. Certifikáty VeriSign SSL dávají  zákazníkům pocit bezpečí, jelikož jejich on-line transakce a komunikaci chrání nejsilnější šifrování na trhu. VeriSign SSL také skenuje každý den stránky proti malwaru a zobrazuje pečeť VeriSign ve výsledcích vyhledávačů pro vyšší návštěvnost stránek.

Majitelé a provozovatelé  webových stránek mohou vyzkoušet VeriSign SSL na svých internetových stránkách zdarma po dobu 30 dní bez nutnosti zakoupení. Symantec rovněž umožňuje podnikům, které nevyžadují SSL šifrování, poznat zdarma výhody VeriSign Trust Seal po dobu 60 dnů.

Symantec je předním poskytovatelem bezpečnostních řešení SSL a EV SSL po celém světě a jeho podíl na trhu EV SSL je téměř 70 %. Více než 100 000 webových stránek zobrazuje pečeť VeriSign a využívá řešení VeriSign SSL, VeriSign EV SSL nebo VeriSign Trust Seal. Pečeť VeriSign je nejpopulárnější a nejznámější bezpečnostní světová značka a uživatelé po celém světě ji na internetu zobrazí každý den více než 500 milionkrát.

O společnosti Symantec

Společnost Symantec zaujímá  světové prven­ství v poskyto­vání řešení zabezpečení, úložišť a správy systémů, která pomáhají jednotlivým zákazníkům i organizacím zabezpečit a spravovat informace. Náš software a naše služby chrání komplexněji a efektivněji, před více riziky a ve více místech a poskytují jistotu při užívání a ukládání informací. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Mountain View v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat