Symantec nabízí 10 000 dolarů za fotografii nejvýstižnějšího ksichtíku

[Tisková zpráva] Praha – 4. září 2007 – Máte dobrou náladu, vztek nebo chcete jen na někoho vypláznout jazyk? Výborně, nezapomeňte ale vyfotit svůj výraz a přihlásit fotografii do soutěže Norton 360 Emoticon. Online soutěžního klání, které hledá nejvěrnější nápodobu pětice internetových ksichtíků, se mohou zúčastnit i čeští amatérští fotografové. Soutěž probíhá do 16. října 2007 na webových stránkách http://photocontest.symantec.com/.

„Emotikony pomáhají přenášet přes internet emoce, a naším cílem je, aby uživatelé našich produktů přenášeli co nejvíce úsměvů a žádné naštvané obličeje,“ vysvětluje Vladimír Špička, Distribution Sales Manager společnosti Symantec. „Norton 360 chrání uživatele po celém světě a proto je jen správně, že se této zábavné soutěže mohou zúčastnit i zákazníci z České republiky.“

Autor fotografie, která nejlépe naplní zadání a osloví odbornou porotu, získá velkou cenu – 10 000 amerických dolarů. Symantec dále ocení částkou 1 000 amerických dolarů nejlepší fotografie v pěti vyhlášených kategoriích. Všichni účastníci soutěže navíc získají slevu ve výši 15 % na produkty Norton 360 a Norton Save & Restore. A to za jeden škleb stojí ;-)

Podmínkou vstupu do soutěže je pouze správný výraz, a vytvoření vlastní fotografie, koupě produktů společnosti Symantec není vůbec nutná, i když dobře zabezpečený počítač vám jistě vykouzlí na tváři ten nejhezčí úsměv.

O společnosti Symantec
Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování softwaru, zařízení a služeb, díky nimž mohou podniky i jednotliví zákazníci důvěřovat připojení ke světové síti. Společnost svým zákazníkům poskytuje software a služby zaměřené na předcházení bezpečnostních rizik a rizik týkajících se dostupnosti, dodržování norem a výkonu, a pomáhá jim tak chránit jejich infrastrukturu a informační zdroje a procesy. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Cupertino v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).