Symantec nabízí celosvětově Norton Internet Security v počítačích HP pro malé podniky

13. 1. 2011

[Tisková zpráva] Praha – 12. ledna 2011 – Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) oznámil, že osobní počítače HP pro malé kanceláře a podniky jsou nyní dodávány s Norton Internet Security 2011, nejrychlejší sadou zabezpečení. HP poskytuje zákazníkům z malých podniků a kanceláří plně funkční bezplatnou 60-denní verzi Norton Internet Security. Norton unikátním způsobem chrání proti virům, spyware a dalším on-line hrozbám při minimálním vlivu na výkon počítače.

Norton Internet Security detekuje a odstraňuje on-line hrozby a chrání před počitačovými zločinci a krádeží důležitých informací a firemních dat, což dovoluje malým firmám a jejich zaměstnancům používat internet bezpečně a s důvěrou. Norton Internet Security s funkcí Norton Insight, nejnovější bezpečnostní technologií založenou na ověřování pověsti programů, prokazatelně dosahuje bezkonkurenční úrovně detekce nového škodlivého kódu, daleko za hranicí možností tradičních technologií zabezpečení.

„Jsme velmi rádi, že se povedlo ještě rozšířit naše dloholeté spojení s HP a nabízíme nyní naše oceněné bezpečnostní řešení Norton i milionům počítačů HP z oblasti malých podniků,“ říká Janice Chaffin, group president, Consumer Business Unit, Symantec. „Přední světoví výrobci si pravidelně vybírají produkty Norton, aby ochránili své zákazníky před počítačovými zločinci, a oceňují hodnotu, kterou Norton přináší do jejich podnikání.“

„Zákazníci společnosti HP z řad malých firem důvěřují značce Norton jako světovému lídru v oblasti bezpečnostních řešení pro osobní počítače,“ říká Jason Zajac, vice president, Applications and Services, HP Personal Systems Group. „Předna­instalováním sady Norton Internet Security v našich nových firemních počítačích pomáháme chránit malé podniky před on-line hrozbami.“

Součástí boje proti počítačové kriminalitě je i vzdělávání, a proto Norton nabízí uživatelům podnikových počítačů HP konkrétní tipy a další informace, jak nejlépe minimalizovat rizika a maximalizovat on-line ochranu dat, na adrese http://us.nor­ton.com/partner­s/HP/smallbiz/­

O produktech Norton společnosti Symantec

Produkty Norton společnosti Symantec chrání spotřebitele před počítačovou kriminalitou pomocí technologií, jako je antivirová ochrana, ochrana před spywarem a ochrana před phishingem, a současně mají nízké nároky na systémové prostředky. Společnost poskytuje také služby, například zálohování online, vyladění počítače a ochranu rodiny online. Staňte se fanouškem týmu Norton v síti Facebook na adrese www.facebook.com/nor­ton a sledujte náš mezinárodní informační kanál @NortonOnline na webu Twitter. PR pro Velkou Británii můžete sledovat na webu Twitter na adrese twitter.com/nor­tonpruk

O společnosti Symantec

Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování řešení zabezpečení, úložišť a správy systémů, která pomáhají jednotlivým zákazníkům i organizacím zabezpečit a spravovat informace. Náš software a naše služby chrání komplexněji a efektivněji, před více riziky a ve více místech a poskytují jistotu při užívání a ukládání informací. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Mountain View v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

Slevové šílenství je tu. Kde nakoupit na Black Friday?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU