Software Symantec NetBackup 7 získal ocenění Best of VMworld 2010 Gold Award v kategorii Kontinuita činnosti organizace a ochrana dat

24. 9. 2010

[Tisková zpráva] NetBackup 7 zjednodušuje ochranu a poskytuje bezpečnost pro fyzická a virtuální prostředí v jediné platformě

Praha – 24. září 2010 – Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) oznámila, že software Symantec NetBackup 7 získal ocenění Best of VMworld 2010 Gold Award v kategorii Kontinuita činnosti organizace a ochrana dat udělované serverem SearchServerVir­tualization.com společnosti TechTarget. Software NetBackup 7 pomáhá organizacím chránit, ukládat a obnovit informace ve fyzickém i virtuálním prostředí prostřednictvím jediné jednotné platformy a tím snižuje celkovou složitost, zkracuje dobu zálohování a šetří provozní náklady. Ocenění bylo vyhlášeno na konferenci VMworld North America 2010 v San Franciscu. V uplynulých čtyřech letech byl software NetBackup v této kategorii oceněn třikrát.

Podle serveru SearchServerVir­tualization.com „Software Symantec NetBackup 7 je důvěryhodný produkt umožňující obnovení do více hypervisorů a platforem úložišť, a to jak na pracovišti, tak v cloudu. Snadno se používá, je neustále funkční a je velmi dobře integrovaný s hypervisorem.“ Nezávislý tým odborníků a redaktorů serveru SearchServerVir­tualization.com testoval a posuzoval inovaci, užitnou hodnotu, výkon, spolehlivost a snadnost použití více než 200 přihlášených produktů v osmi kategoriích.

„Software Symantec NetBackup 7 poskytuje komplexní ochranu virtuálních počítačů, která organizacím umožňuje chránit jejich informace bez ohledu na to, kde se nacházejí, ve fyzických i virtuálních prostředích pomocí jediného řešení,“ řekl Brian Dye, vice president, Information Management Group, společnost Symantec. „S rostoucím zaváděním virtuálních technologií se zvyšuje složitost zálohování. Software NetBackup řeší tento problém našich zákazníků novátorskou technologií, jejíž schopnosti potvrdilo toto ocenění.“

Podle průzkumu 2010 State Of The Data Center společnosti Symantec je ochrana virtuálních počítačů i nadále ve středu pozornosti podniků. Avšak pouze ve 27 % společností je zálohování virtuálních počítačů součástí strategií datových center pro oblast obnovení po havárii. 36 % respondentů navíc uvedlo, že největší problém při zajišťování ochrany dat na virtuálních serverech je granulární obnovení dat. Jak organizace zvyšují počet produkčních aplikací ve virtuálních prostředích, vzrůstá potřeba jednoduché a komplexní metody zálohování a obnovení. Software NetBackup 7 zjednodušuje ochranu dat na virtuálních serverech integrací s rozhraními VMware vStorage API pro ochranu dat, čímž zvyšuje rychlost zálohování, a vylepšením funkce VMware vSphere Changed Block Tracking tak, aby umožňovala obnovení jednotlivých souborů z přírůstkových záloh na úrovni bloků. Software NetBackup 7 přidává také vestavěnou deduplikaci, která dále snižuje nároky na šířku pásma, čas a úložiště při zálohování virtuálních a fyzických počítačů.

Na konferenci VMworld North America 2010 společnost Symantec ve spolupráci s předními společnostmi v oboru prezentovala výsledky nedávných srovnávacích testů softwaru NetBackup. Výsledky testů upozorňují na schopnost softwaru NetBackup chránit více než 3 200 virtuálních počítačů pomocí jednoho zálohovacího serveru, zajišťovat efektivní propustnost media serveru 600 MB/s a dosáhnout deduplikačního poměru více než 98 %. Záznam tohoto webového vysílání je možné přehrát zde: https://www4.sy­mantec.com/Vrt/of­fer?a_id=100635.

O serveru SearchServerVir­tualization.com
SearchServerVir­tualization.com je webový server zaměřený na podnikovou virtualizaci. Odborníkům v oboru IT a IT komunitě přináší nejnovější zprávy, články, tipy a odborné rady z oblasti virtualizace serverů. Další informace z oblasti virtualizace poskytuje ve formě webových vysílání a dokumentů, které se dotýkají všech oblastí virtualizace serverů, jako jsou virtualizační platformy, serverový hardware, správa virtuálních prostředí, architektura a strategie virtualizace, problémy v oblasti aplikací a další otázky. Jeho sesterský webový server SearchVMware.com se zaměřuje na pomoc IT organizacím při vyhodnocování produktů, služeb a obchodních strategií, které mohou vést k úspěšným implementacím technologií virtualizace v prostředích VMware. A sesterský webový server SearchVirtual­Desktop.com je důležitým zdrojem informací o virtualizaci stolních počítačů, virtualizaci aplikací a infrastruktuře virtuálních stolních počítačů.

O společnosti TechTarget
Společnost TechTarget (http://www.techtar­get.com), přední společnost v oblasti médií online věnovaných technologii, nabízí poskytovatelům technologií marketingové programy zaměřené na návratnost investic, které jim pomáhají generovat obchodní tipy, zkracovat prodejní cykly a zvyšovat tržby. Společnost TechTarget se svojí sítí více než 80 webových serverů zaměřených na různé technologie a více než 9 miliony registrovaných členů je základním webovým informačním zdrojem odborníků v oblasti technologie, kteří zjišťují informace o produktech před nákupem. Společnost je také předním poskytovatelem nezávislého obsahu a obsahu dodaného lidmi z oboru a výrobci, předním distributorem technických dokumentů a předním producentem webových vysílání, podcastů, videí a virtuálních veletrhů pro technologický trh. Její webové servery doplňují početné akce pro zvané. Společnost TechTarget poskytuje osvědčené programy generování obchodních tipů a programy na podporu značky pro přední zadavatele reklamy, včetně společností Cisco, Dell, EMC, HP, IBM, Intel, Microsoft, SAP a Symantec.

O společnosti Symantec
Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování softwaru, zařízení a služeb, díky nimž mohou podniky i jednotliví zákazníci důvěřovat připojení ke světové síti. Společnost svým zákazníkům poskytuje software a služby zaměřené na předcházení bezpečnostních rizik a rizik týkajících se dostupnosti, dodržování norem a výkonu, a pomáhá jim tak chránit jejich infrastrukturu a informační zdroje a procesy. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Mountain View v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Děti patří tomu, kdo je porodil?

Děti patří tomu, kdo je porodil?

Podnikatel.cz: Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Platební brány a EET? Stále s otazníkem

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

120na80.cz: 5 přírodních tipů na bolest v krku

5 přírodních tipů na bolest v krku

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů