Společnost Symantec vyvíjí novou generaci konceptů shluků a Web 2.0

27. 1. 2009

[Tisková zpráva] Praha – 26. ledna 2009 – Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) ohlásila nejnovější inovaci Symantec GoEverywhere, která se zrodila v organizaci New Business Incubator, součásti společnosti Symantec, která vyvíjí novátorské technologie pro nové oblasti použití. GoEverywhere je zabezpečený pracovní prostor online, který uživatelům umožňuje přístup k webovým aplikacím kdykoli a kdekoli pomocí téměř libovolného zařízení vybaveného webovým prohlížečem. Pracovní prostor GoEverywhere je k dispozici okamžitě prostřednictvím bezplatného účtu po dobu programu beta testů na adrese: http://www.goeverywhere.com

Uvolněním beta verze pracovního prostoru GoEverywhere pokračuje Incubator v podporování inovací ve stejném novátorské duchu, v němž společnost Symantec uvedla v roce 2008 svoje první nabídky softwaru jako služby. Společnost Symantec vytváří prostor pro organický růst a rozvoj nových oblastí a neustále investuje do nových technologií a oblastí, které budou zabezpečovat a spravovat svět online řízený informacemi.

„Rostoucímu použití webových aplikací se musí přizpůsobit také naše pracovní počítačové prostředí, které se musí přesunout na web, což podle našeho mínění povede k posunu v paradigmatu používání stolních počítačů,“ řekl Don Kleinschnitz, vice president a general manager Symantec GoEverywhere. „Beta verze pracovního prostoru GoEverywhere novátorským způsobem využívá koncepty shluků a Web 2.0 nové generace. Zákazníkům tím rozšiřuje možnosti volby v tom, jak a kdy mohou přistupovat k informacím.“

Beta verze pracovního prostoru GoEverywhere, vycházející z odborných znalostí společnosti Symantec v oblasti zabezpečení a úložišť, poskytuje malým firmám a jednotlivcům bezpečné, škálovatelné a bezproblémové pracovní prostředí s nižšími náklady na hardware, software, úložiště a správu IT. Základní služba umožňuje uživatelům přístup k jejich online webovým aplikacím a nabízí výběr webových aplikací pro zpracování textů, vytváření prezentací a práci s tabulkami i přístup k e-mailu prostřednictvím webového rozhraní. K dalším výhodám patří:

• dostupnost kdykoli a kdekoli
  • nezávislost na hardwaru a operačním systému – je požadován pouze prohlížeč internetu
  • žádná potřeba údržby – není nutná neustálá správa IT se zaměřením na zálohování, instalaci a aktualizace
  • nízké náklady – přístup k bezplatnému softwaru a bohatému obsahu médií
  • bezpečné jednotné přihlašování k webovým aplikacím

Dostupnost beta verze
Beta verze pracovního prostoru Symantec GoEverywhere je k dispozici pro vyzkoušení zdarma na adrese: http://www.go­everywhere.com. Názory účastníků beta testů jsou vítány. Pomohou nám v dalším vývoji a rozvoji pracovního prostoru GoEverywhere.

O společnosti Symantec
Společnost Symantec zaujímá světové prvenství v poskytování softwaru, zařízení a služeb, díky nimž mohou podniky i jednotliví zákazníci důvěřovat připojení ke světové síti. Společnost svým zákazníkům poskytuje software a služby zaměřené na předcházení bezpečnostních rizik a rizik týkajících se dostupnosti, dodržování norem a výkonu, a pomáhá jim tak chránit jejich infrastrukturu a informační zdroje a procesy. Společnost Symantec má ředitelství ve městě Cupertino v Kalifornii a pobočky ve více než 40 zemích. Další informace jsou k dispozici na adrese www.symantec.com.

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Měšec.cz: mBank cenzuruje, zrušila mFórum

mBank cenzuruje, zrušila mFórum

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?