Symbol odhaluje novinky pro trh firemních mobilních zařízení

[Tisková zpráva] Nové produkty byly vystaveny na akci National Retail Federation v New Yorku

Praha; 2. února 2006 – Společnost Symbol Technologies, Inc., „The Enterprise Mobility Company™“, oznámila nová firemní mobilní řešení, která jsou navržena pro zvýšení produktivity, zlepšení provozní efektivity a rozšíření možností uživatelů, a která poskytují přístup k lidem, informacím a důležitým firemním aplikacím v reálném čase. Nové zdokonalené produkty Symbol v oblasti snímání dat, mobilních počítačů a bezdrátové infrastruktury společně vycházejí vstříc požadavkům zákazníků na inovativní mobilní řešení pro obchod, výrobu, skladování a distribuci, zdravotnictví, práci v terénu, veřejnou bezpečnost, přepravu a logistiku.

Nové produkty Symbol byly představeny na akci 95th Annual Convention & Expo, kterou pořádala organizace National Retail Federation (NRF) ve dnech 15. – 17. ledna v New Yorku.

„Firemní mobilní řešení Symbol pomáhají zákazníkům zlepšovat provozní operace v rozsáhlé škále pracovních činností v rámci organizace,“ řekl Boris Metlitsky, hlavní viceprezident strategie a vývoje produktů Symbol Technologies. „Naše nové produkty jsou zaměřeny na plnění požadavků zákazníků a nabízejí kombinaci nejmodernějších konstrukcí a technologií pro zajištění komunikace, správy a přístupu k důležitým provozním informacím v reálném čase.“

Inovace v oblasti snímání čárového kódu Možnost efektivně hospodařit s informačním technickým vybavením firmy je pro IT manažery a výkonné řídící pracovníky velmi důležitá. Nový bezdrátový snímač čárových kódů Symbol LS4278 Bluetooth™, zkonstruovaný s ohledem na zvýšení produktivity, zlepšení efektivity a snížení celkových nákladů na vlastnictví, přináší změnu způsobu implementace snímání čárových kódů v organizacích. Jako první průmyslový bezdrátový snímač nabízí možnost dálkové správy přes síť včetně prověření snímacích zařízení a získání jejich údajů, například sériového čísla, data výroby a verze firmwaru. Nový bezdrátový snímač LS4278 umožňuje zákazníkům také automatizovat proces konfigurace zařízení, monitorovat jeho stav a dálkově aktualizovat firmware pro podporu nových funkcí. Potenciálními zákazníky jsou například obchodníci, kteří usilují o zvýšení produktivity práce při načítání položek pomocí vylepšených skenovacích funkcí, zdravotnická zařízení, která potřebují informace o hospitalizovaných pacientech a evidenci používání léků, a skladovací a distribuční centra, která provádějí správu a inventarizaci zá­sob.

V návaznosti na tradici vysoce výkonných snímacích zařízení Symbol, kterých se v současné době používá v tisících aplikací v obchodech, zdravotnictví, gastronomický službách, výrobě a mnoha dalších odvětvích více než osm milionů, představila společnost Symbol také dvě nové skenovací jednotky, určené pro výrobce původních zařízení (OEM). Nové skenovací jednotky SE950 a SE955 jsou zkonstruovány tak, aby s rezervou splňovaly požadavky zákazníků na spolehlivost a vysoký výkon díky zabudování skenovací technologie Liquid Polymer (LP), která je patentem společnosti Symbol. Inovativní skenovací jednotky Symbol SE950 a SE955 umožňují také dálkovou diagnostikou a hlášení stavu, což dovoluje dálkové monitorování provozuschopnosti a režimu práce skenovací jednotky pro efektivní maximalizaci výkonu systému po celou dobu životnosti zařízení.

Bezdrátové snímače LS4278 a také skenovací jednotky SE950 a SE955 lze nyní objednat na celém světě.

Vysoce výkonná bezdrátová LAN na IBM BladeCenter® Oceňovaná špičková řada bezdrátových přepínačů Symbol WS5000 je nyní nabízena jako zařízení pro IBM BladeCenter a lze ji získat prostřednictvím IBM Services. Řešení IBM BladeCenter Alliance a BladeCenter nabízí výkonnou a ekonomickou serverovou architekturu s centralizovanou správu. Bezdrátový přepínač Symbol WS5120 ve tvaru modulu pro BladeCenter je vysoce bezpečné, snadno instalovatelné, škálovatelné a spolehlivé bezdrátové řešení, které umožňuje provozovat kritické mobilní aplikace pro firmy a malé a střední zákazníky, používající IBM BladeCenter.

Pro více informací prosím kontaktujte:

PRAM Consulting

Ondřej Vašulín – ondrej.vasulin@pram­.cz tel.: +420 224 913 008

Symbol Technologies EMEA
Jiří Novotný – jiri.novotny@sym­bol.com, tel.: +420 224 474 187

O společnosti Symbol Technologies:
Společnost Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company™, je uznávanou světovou špičkou v oblasti poskytování produktů a řešení, které pořizují, přenášejí a využívají informace v reálném čase a z místa a na místo provádění pracovních činností. Mobilní firemní řešení společnosti Symbol Technologies integrují vyspělé produkty pro pořizování dat, technologii radiofrekvenční identifikace (RFID), mobilní výpočetní platformy, bezdrátovou infrastrukturu, software pro mobilní řešení a špičkové servisní služby pod značkou Symbol Enterprise Mobility. Mobilní firemní produkty a řešení společnosti Symbol se osvědčily při zvyšování produktivity pracovní síly, snižování provozních nákladů, podněcování provozní efektivity a získávání konkurenčních výhod u předních světových firem. Více informací naleznete na www.symbol.com.

Root.cz: Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Firefox hodí za rok přes palubu stará rozšíření

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo