Symbol oznamuje podporu pro Microsoft Office Communicator Mobile

[Tisková zpráva] MC70 - první komerčně využívaný odolný digitální asistent s podporou nového jednotného komunikačního klienta od Microsoftu pro zařízení na bázi Windows Mobile

Praha; 21. února 2006 – Společnost Symbol Technologies bude se svým digitálním asistentem MC70 podporovat Microsoft Office Communicator Mobile pro Microsoft Office Live Communications Server 2005.

První odolný firemní digitální asistent MC70 od společnosti Symbol, který byl představen již 11. ledna, bude prvním komerčně nasazeným odolným EDA s podporou Communicator Mobile. MC70 nabízí mnoho režimů komunikace, zahrnujících přenos hlasu a dat v sítích mobilních telefonů, Wi-Fi a Bluetooth, aby poskytl okamžitý přístup k lidem, informacím a důležitým firemním aplikacím. Spolu s Communicator Mobile bude umožňovat pracovníkům firem dokonalou mobilní spolupráci, která jde nad rámec běžných hlasových služeb a integruje různé komunikační funkce, jako je bezpečné posílání zpráv, informace o přítomnosti spolupracovníků nebo integrovaný VoIP telefon. Je to jeden z kroků společnosti Microsoft pro rozšíření možností systému Microsoft Office Live Communications Server 2005 na mobilní zařízení a který umožňuje neustálou komunikaci v reálném čase mezi PC a mobilními zařízeními.

„Firemní řešení pro spolupráci v reálném čase hrají stále významnější roli, protože pomáhají uživatelům zůstat ve spojení s důležitými firemními kontakty a dělat rozhodnutí lépe a rychleji,“ řekl Zig Serafin, generální manažer Unified Communications Group v Microsoftu. „Rozšíření těchto užitečných komunikačních nástrojů ze stolních počítačů pomocí Microsoft Office Communicator Mobile na mobilní zařízení, jako je odolný firemní digitální asistent Symbol MC70, je základním prvkem naší vize jednotné komunikace, která má za cíl sjednocení komunikací mezi PC, telefony a mobilními zařízeními, aby lidé mohli snadněji a efektivněji komunikovat a spolupracovat. Jsme rádi, že společnost Symbol Technologies obohatila naše konstruktivní vývojové partnerské sdružení o další možnosti rozšiřování a zdokonalování využití Live Communications Server.“

„Společnost Symbol podporuje Communicator Mobile a těší se na další spolupráci se společností Microsoft při výzkumu široké škály technologických inovací v mnoha oblastech trhu včetně obchodu, zdravotnictví, distribuce, dopravy a výroby. Naše pokračující spolupráce s Microsoftem nám umožňuje poskytovat nejnovější softwarové technologie, které odpovídají měnícím se potřebám firem v naší různorodé zákaznické základně,“ řekl Bob Chen, viceprezident a generální manažer oddělení mobilních počítačů Symbol Technologies. „S Microsoft Office Communicator budou mobilní počítače Symbol umožňovat pracovníkům komunikaci v reálném čase, ať už v kanceláři nebo na cestách.“

Všechny zde uvedené názvy produktů a společností mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků.

O společnosti Symbol Technologies
Symbol Technologies, Inc. „The Enterprise Mobility Company™“ je uznávaný přední světový lídr v oblasti firemních mobilních nástrojů, přinášející produkty a řešení pro pořizování, přenos a správu informací v reálném čase přímo v místech pracovních aktivit. Firemní mobilní řešení Symbol integrují pokročilé produkty pro snímání dat, technologii radiofrekvenční identifikace, mobilní počítačové platformy, bezdrátovou infrastrukturu, software pro mobilní zařízení a prvotřídní servisní programy pod značkou Symbol Enterprise Mobility Services. Firemní mobilní produkty a řešení společnosti Symbol se osvědčují při zvyšování produktivity pracovních sil, snižování provozních nákladů, podpoře výkonu a posilování konkurenčních výhod v předních světových firmách. Další informace jsou k dispozici na www.symbol.com.

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu