Symbol Technologies s novou sérii cenově dostupných mobilních počítačů pro náročná prostředí

Symbol Technologies s novou sérii cenově dostupných mobilních počítačů pro náročná prostředí

Praha, 21. července 2005 – Symbol Technologies, dodavatel firemních mobilních zařízení, představuje MC1000, nový cenově dostupný mobilní nástroj, navržený pro zlepšení efektivity práce v obchodních, výrobních, skladových a logistických odvětvích. MC1000 rozšiřuje portfolio odolných mobilních počítačů společnosti Symbol o sérii cenově dostupných handheldů („počítačů do ruky“) s mnoha funkcemi, které umožňují organizacím automatizovat pracovní postupy a efektivně pořizovat data.

MC1000 je ideální pro sběr dat a aplikace s číselnými vstupy, jako jsou správa inventáře, kontrola stavu zásob, potvrzení dodávek a jiné aplikace, vyžadující časté zadávání dat. Potenciálními koncovými uživateli jsou prodavači odpovědní za zboží a objednávky, pracovníci skladů a odbytového oddělení při provádění inventur, výběru a sledování obrátek zboží, a také pracovníci zásilkových služeb nebo řidiči, kteří se starají o evidenci zásilek, potvrzení jejich předání a účtování dopravy.

Promyšlená ergonomická konstrukce a sada funkcí MC1000 spolu s možností snadného rozšíření paměti a bezdrátové komunikace jsou zárukou dobré ochrany této investice při rozšiřování podnikatelských aktivit organizací. Nový odolný mobilní počítač nabízí také velmi kvalitní laserový skener pro snímání dat a využívá standardizovaný operační systém Microsoft Windows CE, který přináší důvěrně známé a snadno použitelné rozhraní pro zvýšení produktivity práce a lepší využití schopností zaměstnanců.

„„MC1000 byl zkonstruován tak, aby byl snadněji ovladatelný, kompaktnější a univerzálnější než ostatní cenově srovnatelné handheldy na trhu a aby pomohl vytvořit firmám komplexní mobilní systém,“ řekl Chester „Chet“ Pribonic, viceprezident a generální manažer oddělení mobilních počítačů Symbol Technologies. „Očekáváme, že MC1000 přinese organizacím snížení nákladů, zlepšení produktivity a zvýšení zisků.“

Mobilní počítač Symbol MC1000 spolupracuje se speciálním nástrojem Mobility Services Platform (MSP) společnosti Symbol, který umožňuje sledovat stav přístroje a nashromážděné důležité informace předávat centrální aplikaci Symbol MSP Console. Tento nástroj pomáhá zákazníkům lépe čelit úkolům, spojeným s nasazením, správou a údržbou firemních mobilních systémů. Pomocí MSP mohou pracovníci firmy rychle připravit mobilní počítače MC1000 k provozu a zajišťovat aktualizace softwaru a opravy pomocí jediného příkazu.

Divize globálních služeb společnosti Symbol nabízí také služby pro prodloužení doby bezproblémového provozu produktu. Mezi služby zaměřené na MC1000 patří také včasná oprava a údržba nebo možnost výměny do dalšího dne.

Pro více informací prosím kontaktujte prosím:
PRAM
Karel Kapinus – karel.kapinus@pram­.cz, tel.: +420 224 913 000
Symbol Technologies EMEA
Jiří Novotný – jiri.novotny@sym­bol.com, tel.: +420 224 474 187

O společnosti Symbol Technologies:

Společnost Symbol Technologies, Inc., The Enterprise Mobility Company, je uznávanou světovou špičkou v oblasti poskytování výrobků a řešení, která v reálném čase zachycují, přesunují a řídí informace z místa a na místo provádění obchodních činností. Mobilní podniková řešení společnosti Symbol Technologies integrují vyspělou technologii pro zachytávání dat, mobilní výpočetní platformy, bezdrátovou infrastrukturu, software pro mobilní řešení a služby Symbol Enterprise Mobility. Je prokázáno, že mobilní podniková řešení typu end-to-end fungující v reálném čase zvyšují produktivitu pracovní síly, snižují provozní náklady, podněcují provozní efektivitu a odkrývají konkurenční výhody. Společnost Symbol je důvěryhodným poradcem předních světových společností zabývajících se maloobchodním prodejem, dopravních a logistických společností, výrobců, státních a vládních organizací, právě tak jako poskytovatelů služeb ve zdravotnictví a pohostinství a penzijních služeb. Více informací naleznete na www.symbol.com