Systém Xerox iGen4 otevírá nové obchodní příležitosti

12. 8. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 11. srpna 2010 – Společnost Xerox přidává nová vylepšení a program pro úpravy do svého systému Xerox iGen4™, který je považovaný za „ideální systém“ pro výrobu marketingových letáků, nástrojů přímého marketingu a fotografických produktů nejvyšší kvality. Funkce rozšiřují škálu tiskových úloh, které vytvářejí nové obchodní příležitosti a zisky pro poskytovatele tisku.

Spolehlivá kvalita výstupů je pro uživatele Xerox iGen4 a řízení jejich podnikání klíčová
Poskytovatelé tiskových služeb od Maine až po Rusko spoléhají na systémy iGen4 společnosti Xerox, aby rozvinuli své digitální podnikání o nástroje přímého marketingu, fotografické knihy a speciální kalendáře.

Společnost DMM, poskytovatel řešení přímého marketingu se sídlem ve Scarborough v Maine, vytvořil na svém systému iGen4 kampaň pro získávání finančních prostředků pro Biodiversity Institute. Návrh pohlednic „adoptujte alku“ měl zvýšit povědomí a nasměrovat prostředky do aktivit institutu v oblasti životního prostředí, přičemž ostré detaily a přesná barevná reprodukce byly nezbytností pro dodržení kvality fotografie divoké přírody.

Ekologická výroba byla rovněž nezbytná, protože Biodiversity Institute studuje dopad kontaminujících látek na životní prostředí. Pohlednice byly vytištěny bez chemicky zpracovaných inkoustů na papíry s certifikací rady Forest Stewardship Council. Výsledkem kampaně bylo 80 nových „adopcí“ alky a nárůst donací o 14,4 % ve srovnání s předchozím rokem.

Adlis SAS si zvolil systém iGen4, když své podnikání rozšířil o fotografické knihy. Výklady společnosti, která sídlí v Paříži nedaleko muzea Louvre a zabývá se digitálním tiskem, jsou ideálním místem pro vystavování uměleckých fotografických knih a kvalitních výstupů, které lze vytvořit na systému iGen4.

Široké spektrum zákazníků společnosti Adlis – od státní správy, asociací a muzeí až po turisty, novomanžele a mládež – může jednoduše vytvořit fotografické knihy v nejvyšší kvalitě po přihlášení na internetové stránky společnosti.

„Protože jsme v srdci uměleckého světa, tak je naprosto přirozené, že jsme proměnili digitální tisk na vlastní umělecký formát,“ řekl Philippe Houdain, prezident a zakladatel společnosti Adlis. „Produktivita a vysoká kvalita jsou pro nás samozřejmostí. Když jsme hledali řešení digitálního tisku, věděli jsme, že systém Xerox iGen4 to dokáže.“

Ciferblat, rychlotiskárna v ruském Sankt-Peterburgu, se specializuje na kreativní personalizované kalendáře. Kromě tisku kalendářů na systému iGen4, který instalovala vloni, je společnost Ciferblat průkopníkem personalizovaného tisku v Rusku a používá software uDirect společnosti XMPie®, jež je součástí společnosti Xerox.

Kombinace osobního marketingu a výjimečné kvality výstupu pomohla obchodnímu vzestupu společnosti Ciferblat. V letošním roce společnost tiskové objemy na systému Xerox iGen4 každý měsíc zdvojnásobila.

Vylepšení usnadňují produkci a rozšiřují škálu aplikací
Na veletrhu IPEX 2010 vystavil Xerox nové funkce pro systémy iGen4, které pomohou poskytovatelům tiskových služeb vytvářet špičkové aplikace. Mezi nové funkce patří:

• Rozšířená konektivita s Heidelberg Prinect Print Shop Workflow: Hybridní tiskové úlohy, které spojují digitální a ofsetové stránky, jsou na vzestupu. Xerox předvedl, jak jeho sada FreeFlow® Digital Workflow Collection a nástroje Prinect spolupracují a automaticky směrují hybridní aplikace na příslušný tiskový stroj. Uživatelé mohou například připojit vlastní digitální obálky k ofsetovým fotografickým knihám pouhým dotykem tlačítka.
  • Potvrzování mobilních úloh: S použitím dvojrozměrných čárových kódů QR ukázal Xerox jednoduše použitelné potvrzování mobilních úloh, které nalezne uplatnění v podnicích s potřebou vzdáleného objednávání. Kódy QR jsou propojené se softwarem FreeFlow, který spouští internetovou aplikaci; uživatelé mohou rychle zvolit a schválit objednávky a pak je odeslat do tiskové fronty. Xerox použil systém vzdáleného objednávání pro správu marketingových materiálů vytištěných a distribuovaných na veletrhu IPEX.
  • Specifické inovativní programy: Majitelé systému Xerox iGen4 220 Perfecting Press mohou přeměnit svá zařízení na řešení, které splní jejich zvláštní požadavky, jako je podpora specifických médií (silnější materiály), jedinečné podávání nebo dokončovací řešení a další datové toky a formáty. Odborníci navrhli a nasadili hardwarové a softwarové možnosti, které spravují škálu inovativních celobarevných aplikací upravených podle specifických požadavků uživatele.
  • C. P. Bourg BMEx Booklet Maker vytváří brožury o rozměru 14.33" x 11.25", což je největší formát s šitou vazbou na trhu. Poskytovatelům tisku dává jedinečnou příležitost tisknout nadstandardní katalogy a kalendáře o velikosti plakátu. K dispozici je rovněž volitelný modul pro třístranný ořez.

XEROX je světovým lídrem a nositelem inovací v oblasti správy dokumentů a tiskového prostředí. Nabízí produkty pro domácnosti i řešení pro firmy různých velikostí, od malých společností až po mezinárodní korporace, kterým umožňuje dosáhnout plně integrovaného řízení dokumentů. Xerox dodává zákazníkům samostatně nebo v rámci svých řešení široké spektrum zařízení – černobílé a barevné multifunkční zařízení, faxy, tiskárny, velkoformátová zařízení, produkční a publikační tiskové systémy, dále software pro správu dokumentů a služby v oblasti tvorby, zpracování, archivace a řízení toku dokumentů. Xerox pomáhá zákazníkům díky nejnovějším technologiím snížit provozní i personální náklady a zefektivnit obchodní procesy.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí