T-Mobile má dárky také pro seniory

23. 11. 2010

[Tisková zpráva] Ke každému telefonu Emporia turistické hůlky zdarma. S tarifem Kredit 300 HIT 20 % kreditu navíc. Za nově uzavřenou smlouvu navíc digitální fotorámeček.

Praha, 18. listopadu 2010 – T-Mobile v předvánočním čase přináší další tip na zajímavý dárek pod stromeček. Tentokrát by měli zpozornět dříve narození nebo ti, kteří chtějí své rodiče a prarodiče překvapit o Štědrém večeru. Každému, kdo si do konce roku 2010 zakoupí telefon Emporia TALK premium, přidá T-Mobile exkluzivně jako dárek turistické hůlky. Akce platí ve Značkových prodejnách
T-Mobile a ve vybraných Partnerských prodejnách.

K získání trekkingových hůlek si stačí pořídit přístroj Emporia TALK premium. Kdo se ale rozhodne uzavřít zároveň smlouvu nebo přejít z předplacené služby Twist na tarif, bude mít nadílku ještě bohatší. HIT balíček, který je v nabídce, totiž spojuje tarif Kredit 300 HIT a telefon za mimořádně sníženou cenu 1199 korun s DPH. Díky HITové variantě tarifu, dostane uživatel každý měsíc 20 % kreditu navíc. A pokud jej nevyčerpá, bude mu převeden do dalšího měsíce. Samozřejmě platí i vánoční nabídka – každý zákazník dostane k nové smlouvě atraktivní digitální fotorámeček.

Emporia, jejíž základní cena činí 2099 Kč s DPH, je uživatelsky mimořádně jednoduchá a bude vyhovovat všem seniorům, kteří především rádi telefonují nebo posílají SMS. Nejen kvalitní a odolná konstrukce elegantního tvaru, ale především velká tlačítka s dobře viditelnými popisky, dobře čitelný text na displeji a vysoká hlasitost vyzvánění je pro věkově pokročilé velkým přínosem.

Jen ve Značkových a vybraných Partnerských prodejnách T-Mobile ale získají zájemci značkové turistické hůlky. Ty nabízejí při chůzi vyšší pocit bezpečí a značně snižují namáhání kloubů, což ocení především aktivní senioři. Jde o ideální doplněk pro všechny milovníky procházek v přírodě. Cílem tohoto komplexního kondičního cvičení, které je velmi jednoduché, mnohostranné a především vhodné pro všechny věkové a výkonnostní skupiny, je zvýšení kondice.

Tato nabídka platí do 31. 12. 2010 nebo do vyčerpání zásob.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile je operátorem veřejné mobilní komunikační sítě ve standardu GSM a UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od roku 2009 společnost rozšířila nabídku o ICT služby a od listopadu 2010 nabízí také satelitní T-Mobile Televizi.

Od svého založení  společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající  péči o své zákazníky a korektní chová­ní k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní  telekomunikač­ní skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem