T-Mobile nabízí zdarma Zálohu kontaktů

25. 5. 2010

[Tisková zpráva] Aktivace i provoz bez poplatků. Bezpečné ukládání osobních dat. Synchronizace se sociálními sítěmi Facebook a Twitter.

Praha, 20. května 2010 – T-Mobile přináší všem svým zákazníkům další službu zdarma – Zálohu kontaktů. Ta umožňuje prostřednictvím GPRS, EDGE, 3G bezpečně uchovávat osobní data z mobilního telefonu, a to nejen až 2000 kontaktů, ale také kalendář, úkoly a poznámky. Unikátní je svým provázáním na adresáře sociálních sítí Facebook a Twitter, kde dochází například k synchronizaci profilových fotek kontaktů.

„Uživatelé se nemusí obávat případné ztráty, odcizení, poruchy nebo koupě nového telefonu – data je možno velmi jednoduše znovu nahrát do dalšího přístroje,“ říká Jiří Hašek, ředitel řízení kategorie a produktů společnosti T-Mobile.

Služba se aktivuje třemi jednoduchými kroky: přihlášení na Můj T-Mobile/Služby/Zá­loha kontaktů (přes web) v aplikaci pak zákazník zvolí typ přístroje a objedná si zaslání konfigurace. Zájemce může samozřejmě kontaktovat s žádostí o nastavení rovněž Zákaznické centrum T-Mobile.

Všechna osobní data jsou spolehlivě uložena u T-Mobile, server je zabezpečen a přístup k údajům má pouze daný zákazník na základě přihlašovacích údajů do portálu Můj T-Mobile. Aktivace služby i její používání je v České republice zdarma. K používání v zahraničí je třeba ji v menu manuálně aktivovat. Za synchronizaci v roamingu se pak účtuje standardní přenos dat pro danou zahraniční oblast.

Pro zajištění hladkého průběhu synchronizace všech dat je doporučeno uložit všechny kontakty ze SIM karty i do paměti telefonu. Službu Záloha kontaktů v současné době podporuje více než dvě stovky telefonů a počet nadále roste. Jejich kompletní seznam je k dispozici na www.t-mobile.cz/zalo­hakontaktu.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 31. březnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?