T-Mobile zlevňuje většinu tarifů Podnikatel

[Tisková zpráva] * Cena za minutu volání klesá až o třicet procent * Více kreditu na volání, SMS, MMS, mezinárodní hovory a internet v mobilu * Pevný internet v balíčku 2v1 již za 332,50 Kč bez DPH (399 Kč s DPH)

Praha, 9. září 2010 – T-Mobile vylepšuje svou nabídku pro drobné živnostníky a malé firmy. Každý, kdo nyní uzavře novou smlouvu k většině tarifů Podnikatel, získá až o korunu nižší minutovou sazbu za hovory po celou dobu trvání smlouvy. Zákazníci tak budou mít k dispozici více kreditu na další služby, ať už SMS, data či mezinárodní hovory. Nabídka platí do konce letošního roku.

„T-Mobile je v segmentu drobných podnikatelů a malých firem dlouhodobě lídrem. Chtěli jsme v dnešních, ne zcela ekonomicky příznivých časech, vylepšit podmínky právě těm nejmenším firmám a drobným podnikatelům,“ vysvětluje Václav Štěpán, ředitel marketingu – business segment společnosti T-Mobile.

Drobní podnikatelé a malé firmy teď mohou za volání ušetřit až třetinu nákladů. T-Mobile totiž snižuje ceny za hovory u vybraných kreditních tarifů Podnikatel až o třicet procent. Například s Podnikatelem 600 teď zaplatí zákazník za minutu telefonátů do všech sítí v Česku jen 2,50 Kč bez DPH (3 Kč s DPH) namísto standardních 3,50 Kč bez DPH (4,20 Kč s DPH). Snížení cen se týká tarifů Podnikatel 600, Podnikatel 900, Podnikatel 1400 a Podnikatel 2400.

Díky novému účtování tak uživatel získá více volných minut ze standardního volného kreditu. Ti, co zvolí například Podnikatel 1400 HIT, tak budou mít k dispozici o 168 minut měsíčně více. To za dva roky trvání smlouvy dělá k dobru přes 4000 minut. Nebo mohou kredit využít na SMS, MMS, datové přenosy nebo volání do zahraničí.

Při uzavření smlouvy na dva roky si může zákazník vybrat buď zvýhodnění HIT – o 20 procent větší kredit, nebo mobilní telefon za dotovanou cenu. Sáhnout je možné rovněž po tříleté variantě nabízející jak HIT, tak telefon za zvýhodněnou cenu.

T-Mobile - tarify Podnikatel

Balíček 2v1 – pevný internet jen za 332,50 Kč bez DPH
Navíc všichni živnostníci mohou nyní získat velice výhodně i pevný internet. V rámci balíčku 2v1 si mohou ke svému tarifu aktivovat Internet ADSL Standard bez pevné linky. Měsíčně je pak surfování v kanceláři přijde na pouhých 332,50 Kč bez DPH (399 Kč s DPH) bez dalších poplatků za pevnou linku. Této mimořádné nabídky mohou využít jako noví tak stávající zákazníci z řad podnikatelů do konce října 2010.

O společnosti
Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. červnu 2010 společnost obsluhovala téměř 5,5 milionu mobilních zákazníků.

T-Mobile nabízí mobilní služby ve standardu GSM 900 MHz a 1800 MHz, a zároveň provozuje síť UMTS. Od 1. ledna 2008 je T-Mobile poskytovatelem služby vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL a rovněž nabízí hlasové služby prostřednictvím veřejné pevné sítě elektronických komunikací. Od konce roku 2009 společnost rozšířila nabídku také o ICT služby.

Od svého založení společnost klade důraz na kvalitu nabízených služeb, vynikající péči o své zákazníky a korektní chování k obchodním partnerům, zaměstnancům a životnímu prostředí. T-Mobile je mimo jiné držitelem ocenění VIA Bona 2009 za zapojování zaměstnanců do dárcovství a dobrovolnictví.

T-Mobile je členem mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. Zákazníci díky mezinárodnímu zázemí mohou v zahraničí počítat s dostupností služeb, na něž jsou zvyklí z domova, či využít jednotné a velmi výhodné ceny za volání.

Další informace o společnosti: www.t-press.cz nebo www.t-mobile.cz.

Vitalia.cz: 9 největších mýtů o mase

9 největších mýtů o mase

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče