T-Systems získal certifikaci SAP All in One pro své řešení TS Výroba na bázi systému SAP

[Tisková zpráva] Společnost T-Systems Czech Republic a.s. získala certifikát firmy SAP pro svůj vlastní produkt TS Výroba, který je určen pro střední a menší výrobní podniky a využívá platformu SAP. Balíček od T-Systems byl úspěšně testován společností SAP v České republice a kvalifikován jako Certifikované SAP All in One řešení. Tímto krokem potvrzuje firma T-Systems své ambice na trhu ERP systémů a reaguje na požadavky trhu, který očekává jednoduchá, cenově dostupná a plně funkční řešení v oblasti podnikových systémů.

TS Výroba představuje unikátní a inovativní nástroj pro podporu podnikových procesů a sledování informačních toků. Implementace řešení pomocí SAP je nyní snadná, rychlá a dostupná i pro široké spektrum menších a středních výrobních i nevýrobních firem. Díky vysokému podílu přednastavených procesů lze při zavádění systému SAP v rámci řešení TS Výroba dosáhnout výrazného snížení ceny při pořízení a provozu systému. Společnost T-Systems při vývoji řešení využila své dlouholeté zkušenosti s implementacemi systému SAP u zákazníků a připravila řešení TS Výroba na míru s vysokým podílem přednastavených procesů z oblasti plánování a řízení výroby, financí a majetku, externího a vnitropodnikového účetnictví, skladového hospodářství, marketingu, expedice, plánování a řízení kvality, administrativy, logistiky a dalších důležitých oblastí, které jsou součástí každé výrobní firmy.

Řešení je funkčně i cenově přizpůsobeno potřebám středních a menších výrobních podniků a vychází ze zkušeností mnoha obdobných firem.

O společnosti T-Systems
T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. Zaměřuje se především na podnikovou klientelu, a to jak na nadnárodní koncerny s celosvětovou působností, tak i na významné lokální podniky. V roce 2008 činily výnosy společnosti přes 2,9 miliardy korun.

Skupina T-Systems patřící do koncernu Deutsche Telekom AG je jedním z vedoucích evropských poskytovatelů služeb a řešení informačních a komunikačních technologií (ICT) pro podnikové zákazníky. Skupina má přes 46.000 zaměstnanců ve více než 20 zemích světa a její výnosy v roce 2008 činily přibližně 11 miliard eur.

Služby společnosti T-Systems představují pro zákazníky optimalizaci procesů, zlepšení kvality a snížení nákladů na oblast interních ICT systémů. To ve svém důsledku poskytuje zákazníkům vyšší flexibilitu a možnost koncentrace na jejich hlavní předmět činnosti.

Informace o společnosti a jejích službách najdete na internetových stránkách www.t-systems.cz nebo na mezinárodních stránkách www.t-systems.com.

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Podnikatel.cz: Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

Zařízení pro EET zbytečně, vrátí vám peníze

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Nejlepší obranou při nachlazení je útok

Nejlepší obranou při nachlazení je útok

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují