TA-6 - nová série skříní ASUS

[Tisková zpráva] Praha 31. srpna 2006 – ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) představil sérii počítačových skříní TA-6 se systémem dokonalého chlazení a zjednodušenými konstrukčními prvky pro snadnou montáž. Pestrá škála barevného provedení je zárukou, že se trefí do vkusu lidí s různým životním stylem.

Komplexní systém chlazení součástí
Série TA-6 je napěchována vychytávkami, po kterých touží všichni počítačoví nadšenci. Velké 120mm přední a zadní ventilátory zajišťují účinné proudění vzduchu pro odvod tepla při mnohem menších rychlostech, což přispívá k tichému chodu počítače.

Boční větrací otvory se vzduchovými kanály přivádějí chladný vzduch k procesoru a grafické kartě, zatímco spodní větrací otvory posilují ventilaci kolem pevného disku. Komplexní systém chlazení umožňuje dlouhý plynulý provoz nejvýkonnějších výpočetních platforem od Intelu a AMD a zvýšení celkového výkonu a stability systému.

Zjednodušení procesu montáže
Držák pro montáž pevného disku pomocí úchytek namísto šroubů a boční panely se šrouby, které lze utahovat jednoduše prsty, umožňují snadný upgrade a údržbu systému. Série TA-6, je dále vybavená pružinou ovládanými dvířky pro optické mechaniky, která umožňují rychlý přístup k optickým jednotkám, výhodně umístěnými USB porty, u kterých odpadají potíže při současném připojení více USB zařízení a představuje tak bezproblémové řešení pro všechny počítačové nadšence.

Příjemný vzhled
Série TA-6 nabízí různé barevné kombinace, aby uspokojila rozdílné individuální preference. Minimalistický design s hladkým barevným povrchem a zkosenými hranami je vizuálně příjemný a vyvolává pocity stylovosti a kreativity.

Více informací o sérii TA-6 a dalších produktech ASUS najdete na www.asus.com.