Tech Data Forum 2009: Ročník plný novinek poodkrývá svůj program

[Tisková zpráva] Praha, 16. 1. 2009 – Necelý měsíc před samotnou akcí se organizátoři tradičního setkání výrobců a prodejců výpočetní techniky, Tech Data Forum 2009, rozhodli poodkrýt doprovodný program dvanáctého ročníku. Pravidelné účastníky jistě nepřekvapí množství zajímavých přednášek, letos se však mohou setkat i s řadou novinek. Mezi ty, které bez pochyb ocení, se řadí třeba možnost velkého počtu specializovaných workshopů nebo lepší prostory, v nichž se doprovodný program uskuteční.

Tech Data Forum 2009 proběhne ve čtvrtek 12. února 2009 v Rajské budově pražské Vysoké školy ekonomické na náměstí Winstona Churchilla. Účast ohlásily na tři desítky vystavovatelů z řad nejvýznamnějších firem v oboru ICT. Návštěvníci mohou přicházet a registrovat se už od půl deváté ráno, v 9.00 Tech Data Forum 2009 otevře první prezentace a workshopy.

Prostory nové moderní budovy pražské VŠE umožnily nejen zkrácení akce na jeden den, ale i přesunutí přednášek výrobců do centrálního přednáškového prostoru umístěného přímo mezi výstavními stánky, díky čemuž se produktové prezentace spojí přímo s expozicemi výrobců. Ve srovnání s minulými ročníky výrobci ICT ohlásily větší množství workshopů. Pro tuto formu prezentace se letos rozhodlo 12 vystavovatelů a každý bude mít k dispozici vlastní místnost, ve které připraví i několik workshopů během dne.

Místo klasických produktových přednášek se tak dvanáctý ročník Tech Data Forum zaměří na tento způsob seznámení s nejnovějšími produkty. Workshopy a školení o novinkách v oboru tedy dealeři nebudou muset navštěvovat samostatně – v rámci Tech Data Forum najdou vše na jednom místě. Ušetří se tak čas i náklady, které by v případě, že by se podobná školení konala samostatně, byly mnohem vyšší.

Novou formu prezentace zvolila i divize Azlan společnosti Tech Data, která produktové řady Cisco, síťové produkty, kabeláže, servery a produkty IT bezpečnosti mnoha známých značek umístila v rámci stánků tak, že vznikne samostatná Azlan zóna věnovaná právě těmto produktům.

Neméně zajímavý je další doprovodný program. Organizátoři mohou již dnes návštěvníkům také slíbit celou řadu soutěží a losování. Mediální partner Tech Data Forum 2009, Reseller Magazine, zase připravil kulatý stůl na téma „Stolní počítače a prodej PC komponent“, kterého se zúčastní zástupci z řad významných dodavatelů společnosti Tech Data Distribution.

Účastníci mají jako každý rok možnost registrace na akci předem, což zkrátí jejich čekání při vstupu na minimum. Registrace na stránkách www.techdata.cz/fo­rum bude zahájena od 22. 1. 2009.

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?