Tech Data rozjíždí projekt „Stavte s námi“

[Tisková zpráva] Praha, 21. 12. 2010 – Společnost Tech Data Distribution, přední distributor výpočetní a komunikační techniky, bude nově nabízet počítačové komponenty od oblíbených značek ASUS, MSI, AMD, Gigabyte, Cooler Master nebo Eurocase. Zahájila tak projekt „Stavte s námi“, kdy dává všem zákazníkům možnost si sestavit nebo upgradovat vlastní počítač z dílů od mnoha různých výrobců.

Tech Data Distribution získala do svého produktového portfolia základní desky a grafické karty předních značek jako jsou ASUS, MSI a Gigabyte, procesory AMD, a PC skříně, zdroje a chladiče od Cooler Master a Eurocase.

Tyto produkty tedy doplňují  už tak bohatou nabídku, která je u Tech Data dlouhodobě  k dispozici – například procesory Intel, paměti Kingston a Transcend, disky Samsung, WD, Hitachi, optické mechaniky Samsung a PC příslušenství značek Genius a Logitech.

„Rozhodli jsme se, že vyjdeme vstříc všem zákazníkům, kteří si rádi upravují počítač podle svých představ a podle konkrétních vlastností jednotlivých dílů. Rádi bychom se zaměřili hlavně na nejprodávanější produkty a na jejich co nejlepší dostupnost a cenu,“ říká Ida Veit, MarCom manažerka společnosti.

Rozšíření nabídky komponent je snadnější zejména díky logistickému centru Tech Data v Boru u Tachova. Největší sklad společnosti mimo území Spojených států dosud využívali především zákazníci z Německa a Rakouska, nyní jsou zásoby určeny i pro český trh.