Tech Data zkvalitňuje služby zřízením nové přepravy

[Tisková zpráva] Praha, 1. 8. 2006 – Společnost Tech Data Distribution v rámci zkvalitňování svých služeb uzavřela smlouvu s přepravní firmou TNT, která pro ni bude zajišťovat expresní dodávky zboží do 12 hodin po celé ČR.

Dříve tuto službu pro Tech Data Distribution zajišťovala, pod názvem TopTime, přepravní firma TopTrans, u které však, vlivem nového silničního zákona, docházelo ke zpožděním některých dodávek zboží. Tech Data na tento stav rychle zareagovala a našla nové a ještě kvalitnější řešení. Expresní přeprava prostřednictvím TNT zaručí včasné dodávky zboží ve stanoveném limitu po celém území ČR a to za cenu pouhých 99 Kč, což je nejnižší cena tohoto druhu přepravy mezi tuzemskými distributory.

V ostatních způsobech přepravy se nic nemění. Standardní dopravu do druhého pracovního dne bude i nadále zajišťovat společnost TopTrans, kurýrní služba po Praze je řešena prostřednictvím firmy Messenger.