TELEFÓNICA O2 PŘEDSTAVUJE REVOLUČNÍ SLUŽBU O2TV

31. 8. 2006

[Tisková zpráva] Pevná linka bude od 1. září 2006 sloužit také jako zdroj zábavy. První český integrovaný operátor Telefónica O2 Czech Republic představuje revoluční službu O2TV a přináší svým zákazníkům domů stovky filmů a široký výběr televizních kanálů a rozhlasových stanic.

Uživatelům stačí pouze modem podporující službu O2TV a set-top box připojený k běžnému televiznímu přijímači. Služba je nyní potenciálně dostupná na více než 1 milionu telefonních pevných linek v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, Liberci, Českých Budějovicích a celé řadě okresních měst. Další pokryté oblasti budou rychle přibývat.

Zákazníci díky O2TV nezískají pouze přístup k filmům a televizním a rozhlasovým pořadům, ale mohou využít i další výhody, které služba přináší. První z nich je Videotéka, virtuální videopůjčovna, kde si zákazníci budou moci vybrat z bohaté nabídky film, pohádku či dokument, který budou mít stejně jako v klasické videopůjčovně k dispozici pro neomezené prohlížení po dobu 24 hodin. Zpočátku bude ke zhlédnutí kolem 250 filmových titulů a jejich počet se bude stále rozšiřovat. TV Archiv umožní sledovat vybraný zmeškaný film, seriál či sportovní přenos zpětně za 7 dní. Dále O2TV nabízí TV průvodce, pomocí kterého lze vyhledávat informace o programech jednotlivých televizních a rozhlasových kanálů včetně detailních informací o pořadech.

Programové nabídky
Při tvorbě programových nabídek společnost vycházela z potřeb zákazníka, který si chce sám vybírat a také platit jen za to, co skutečně využije. Proto je O2TV je nabízena ve dvou základních programových nabídkách O2TV Zábava a O2TV Kino, ke kterým si uživatelé mohou pořídit některou z šesti doplňkových programových nabídek. Zákazníci, kteří zároveň využívají službu O2 Internet Expres za základní programovou nabídku zaplatí 377 Kč měsíčně bez DPH. Uživatele, kteří službu O2 Internet Expres nemají, vyjde tato nabídka na 460 Kč bez DPH měsíčně. Za objednaný film z Videotéky zákazník zaplatí od 9 – 70 Kč za film bez DPH.

Akční nabídka
V souvislosti se spuštěním služby O2TV připravila společnost Telefónica O2 Czech Republic pro zákazníky speciální nabídku. Všichni zákazníci, kteří si v období od 1. září do 31. října 2006 objednají základní programovou nabídku O2TV Zábava nebo O2TV Kino zaplatí za první měsíc využívání této služby pouhou 1 Kč bez DPH. Aktivace, instalace, pronájem potřebného set-top-boxu a přístup k TV Archivu budou také účtovány po jedné koruně. Navíc jako bonus zákazník získá první film z Videotéky v kategorii Filmové hity za 1 Kč.

Základní programové nabídky O2TV:
O2TV Zábava – zábava pro celou rodinu Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, Markíza, STV 1, ČT24, CNN, BBC World, Jetix, Minimax, A +, Spektrum, National Geographic, Discovery, AXN, Zone Romantica, Zone Reality, ČT 4 Sport, Galaxie Sport, Eurosport , Eurosport2, Óčko, MTV Europe.

O2TV Kino – pro filmové fanoušky
Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, HBO, HBO2, Cinemax , Cinemax2

Jako doplněk si zákazníci mohou vytvářet programovou skladbu podle svého přání kombinováním doplňkových programových nabídek.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?