Telenor zprovoznil lokální internetové stránky

27. 8. 2001

Telenor zprovoznil lokální internetové stránky

Praha 27. srpna 2001 --- Telenor, přední evropská telekomunikační společnost, dnes zahájila na adrese http://www.te­lenor.cz provoz svých internetových stránek v České republice. Česká veřejnost tak poprvé získá přístup k firemním informacím společnosti Telenor na jediném místě. Vedle informací o historii, činnosti, produktech a službách Telenoru zde návštěvník najde přímé odkazy na české společnosti, ve kterých má Telenor úplnou či částečnou majetkovou účast, i na norskou mateřskou firmu.

„Tímto krokem podstatně zviditelníme značku Telenor na českém trhu a zároveň zvýšíme dostupnost informací o naší společnosti. Na jediné internetové adrese získají návštěvníci veškeré informace nejen o Telenoru v České republice, ale i o dalších aktivitách naší mateřské společnosti,“ říká Tom Lindberg, Country Manager, Telenor ČR --- Country Office. „Věříme, že česká veřejnost bude využívat těchto informací ke své plné spokojenosti.“

Vzhled českých internetových stránek společnosti Telenor je navržen s ohledem na podobu korporátních stránek Telenoru. Stránky obsahují nejaktuálnější informace o dění a novinkách společnosti Telenor v České republice, přímé odkazy na dceřiné firmy působící na našem území. Vybrané sekce přesměrují návštěvníky na anglicky psané internetové stránky norského Telenoru.

Součástí nových českých stránek je i tiskové středisko s archivem tiskových zpráv Telenoru v češtině, ilustračních fotografií a log Telenoru. Zájemci se zde mohou přihlásit do systému automatického rozesílání nejnovějších informací společnosti.

O společnosti Telenor
Norská společnost Telenor --- jeden z nejvýznamnějších telekomunikačních operátorů ve Skandinávii --- působí v mezinárodním měřítku v oblasti mobilní komunikace, Internetu, v komunikačních službách založených na protokolu IP, satelitních službách a placených televizních službách.

V České republice je Telenor vedle své regionální kanceláře (Country Office) plně nebo částečně zastoupen následujícími společnostmi:

Telenor Česká republika, s.r.o. --- poskytuje satelitní řešení zahrnující sítě VSAT určené pro bankovní a finanční instituce, státní a veřejnou správu, obchodní řetězce, podnikové sítě, dále satelitní mobilní služby, broadcasting pro přenos a distribuci RTV signálu, Business TV, TV pro uzavřené skupiny uživatelů a další širokopásmové služby.

Nextra Czech Republic, s.r.o. --- nabízí mnoho internetových a telekomunikačních služeb založených na internetovém protokolu (IP). Kromě úctyhodné mezinárodní konektivity, zahrnuje její produktové portfolio jak hlasové a domácí služby, tak i komplexní řešení virtuálních privátních sítí (VPN).

Nextra Wireless, s.r.o. --- operátor, který zajišťuje řešení „poslední míle“ prostřednictvím sítě Fixed Wireless Access ve frekvenčním pásmu 26 GHz.

DCIT, s.r.o. --- nabízí široké spektrum služeb spojených s ICT (vývoj softwaru, konzultační služby, informační audity, spolupráce na řízení projektů, certifikaci ISO 9001). Stěžejní softwarový produkt společnosti DCIT používají dvě české a tři britské televizní stanice.

Inform Net Partners --- katalogová společnost, která vyrábí cestovní atlasy a seznamy typu business-to-business v tištěné formě a na CD-ROMech. Spravuje také internetové databáze podporující publikace této společnosti.

V případě zájmu o další informace prosím kontaktujete:

Hana Boháčová
Telenor ČR --- Country Office
tel. +420 2 96 35 51 11
hana.bohacova@te­lenor.com

Daniela Beranová
Herald Communications
tel. +420 2 24 23 26 50
beranova@herald-pr.cz

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat