Tiscali je mediálním partnerem Mystic Sk8 Cup

3. 7. 2010

[Tisková zpráva] Tiscali Media je mediálním partnerem Mystic Sk8 Cup 2010, největší tuzemské skateboardingové akce. Mediální podporu poskytuje na portálu Tiscali.cz, webu Osobnosti.cz a herních webech Games.cz.

Profesionální jezdci z celého světa se do Česka vrací po roční přestávce, aby si to v areálu pražského Štvanického ostrova rozdali v několika disciplínách o prize money ve výši 30 000 USD. Šestnáctý ročník Mystic Sk8 Cup 2010 je i pro tento rok zařazen do série Světového poháru ve skateboardingu – World cup skateboarding 2010 (WCS). Profesionálními jezdci je považován za nejlepší závod v Evropě.

Součástí spolupráce Tiscali a Mystic Sk8 Cup je reklamní a mediální podpora. Ta spočívá mimo jiné v zajištění reportáží včetně video sestřihů z aktuálního dění na Mystic Sk8 Cup na portálu Tiscali.cz. Účastníci mistrovství získají například i prostor v podobě profilů na webu Osobnosti.cz.

„Díky portálu Tiscali.cz budou moci být všichni u toho. Tiscali.cz je zpravodajský portál, který zaměřuje své aktivity a služby na mladou generaci, a proto je taková akce dobrou příležitostí dostat se blíže k této cílové skupině,“ říká Kateřina Lundáková ze společnosti Tiscali Media.

Kromě skateboardingu se mohou návštěvníci Mystic Sk8 Cut uvolnit i u spousty kapel a DJ´s. Doprovodný program zahrnuje i relax zone, grafitti, videoprojekce skateboardových filmů a nejrůznější workshopy. Nedílnou součástí Mystic Sk8 Cupu jsou jeho diváci a příznivci, lokální i z celého světa, kteří díky své dokonalé znalosti skateboardingu každoročně vytvářejí zcela jedinečnou atmosféru.

Vstupenky na celou akci můžete koupit jak na místě, tak do 2.7. výhodněji i v předprodeji v síti Ticketpro, Ticketstream nebo Eventim.

TISCALI MEDIA, a.s., je provozovatelem portálu Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří například Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz, či NasePenize.cz. Společnost TISCALI MEDIA, a.s., vznikla odštěpením od TISCALI Telekomunikace ČR, s.r.o.

Mystic Sk8 Cup 2010 je v pořadí již šestnáctý, od pátku 2. do neděle 4. července budou na pražské Štvanici závodit o 30.000 USD nejlepší světoví jezdci ve dvou hlavních disciplínách – streetstyle a bowl (bazén) , který designovali legendární osobnosti skateboardingu Dave Duncan, Brian Patch a Radek Teichmann. Po finále v obou disciplínách se jede jezdci i diváky velmi oblíbený best trick, kdy jezdci zkoušejí extrémní triky, které pro svoji obtížnost nezařazují během závodu.

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu