Tiscali jmenuje Zieda Erebaie ředitelem B2B

22. 1. 2003

Tiscali jmenuje Zieda Erebaie ředitelem B2B

Praha, 22. ledna 2003 – Česká divize Tiscali, evropské internetové společnosti a jednička v oblasti poskytování Internetu v České republice, jmenovala Zieda Erebaie svým B2B ředitelem (Business-to-Business). Do této funkce přechází Z. Erebai z pozice Business Development Manager, společnosti Tiscali a bude zodpovídat za prodej hlasových, datových a internetových služeb Tiscali pro podnikovou oblast, za řízení obchodních manažerů pro klíčové zákazníky, za nepřímý prodej, za podporu prodeje a za řízení produktového managementu.

Zied Erebai přišel do Tiscali na podzim roku 2002 ze společnosti Český Telecom, kde byl v divizi Imaginet zodpovědný za oblast Business Development. Ve společnosti Český Telecom působil od roku 1998 postupně v pozicích product manager, obchodní manager pro implementaci SME kanálu, projektový manager pro implementaci CRM a product marketing manager v divizi Centrade/ Imaginet.

Zied Erebai, 31 let, se narodil v Tunisku. Po úspěšném ukončením studia na obchodní universitě I.H.E.C Carthago, specializace Marketing, pokračoval v postgraduálním studiu na universitě managementu I.S.G v Tunisu, obor marketing. Hovoří plynně česky, anglicky, francouzsky a arabsky. Mezi jeho koníčky patří cestování, kinematografie, basketball, hudba a motosport.

Tiscali Česká republika, je součástí Tiscali S.p.A. se sídlem v italském Cagliari. Tiscali je vedoucí internetová společnost, jednička na trhu poskytovatelů Internetu českým uživatelům a vedoucí firma v oblasti poskytování datových, hlasových a audio/video služeb prostřednictvím Internetu českým firmám. Tiscali poskytuje výjimečnou internetovou konektivitu prostřednictvím vytáčeného připojení, pevných linek a bezdrátových systémů. Ke své lince s kapacitou 1Gbps, sloužící k zajištění domácí konektivity prostřednictvím NIX v Praze, poskytuje i mezinárodní konektivitu o kapacitě 155 Mb/s pros­třednictvím celoevropské optické IP sítě vlastněné její mateřskou firmou, největší na kontinentu. Společnost nabízí moderní web hosting a server housing a kompletní škálu internetových aplikací, řešení a podpory, včetně e-mailu, telefonování prostřednictvím Internetu, audio/video streamingu, elektronického obchodování, zřízení a správy VPN, reklamy na svém oblíbeném internetovém portále www.tiscali.cz, služeb Call centra pro telemarketing a prodej prostřednictvím telefonu a hlasové služby pro firmy. Informace o všech službách společnosti Tiscali určených firmám naleznete na webové stránce pro firmy www.tiscali-business.cz nebo na čísle jejího zákaznického servisu 800 184 184.

Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Miláno: TIS, Nouveau Marche, Paříž: 005773), je evropská internetová společnost poskytující přístup k Internetu, obsah a firemní aplikace, stejně tak jako inovativní komunikační služby. Ke 30. září 2002 měla společnost Tiscali 7,0 milionů aktivních uživatelů a zaznamenala na svých portálech Tiscali 13,3 milionů unikátních návštěvníků, což potvrzuje, že je jedním z vedoucích webových poskytovatelů v Evropě (zdroj: Nielsen NetRatings). Firemní stránky Tiscali naleznete na www.tiscali.com

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...