Tiscali Media a Palmknihy.cz spojují síly

[Tisková zpráva] Společnost TISCALI MEDIA, a.s., provozovatel portálu Tiscali.cz, a Palmknihy s.r.o, provozovatel Palmknihy.cz, největší distributor e-knih na českém Internetu, spojují síly při propagaci a podpoře elektronických knih a digitálního obsahu v České republice. Tiscali Media, a.s. proto také spustila nový informační servis www.BookZ.cz.

Podpora digitálního obsahu, včetně elektronických knih, je významnou součástí strategie Tiscali Media,“ říká Daniel Dočekal, ředitel pro strategie a obsah Tiscali Media. „Dnes čte elektronické knihy přes 7% internetových čtenářů knih v USA a znamená to, že během příštího roku čeká e-knihy prolomeni tzv. kritického množství. A nutně to znamená, že nelze zůstávat pozadu a přihlížet,“ dodává.

Partnerství s Tiscali pro nás znamená příležitost, jak oslovit myšlenkou elektronických knih širší okruh čtenářů. Čím dál tím častěji potkáváme v městské dopravě čtenáře elektronických knih a víme, že jich bude přibývat. Dnes jim nabízíme 3.500 titulů zdarma a zanedlouho k nim nově přibudou ty nejzajímavější knihy, které české nakladatelství vydávají,“ říká Jiří Vlček, ředitel Palmknihy s.r.o.

Palmknihy s.r.o patří s www.palmkni­hy.cz mezi nejdéle existující internetové služby, které se věnují elektronickým knihám, a své služby za více než deset let existence poskytly stovkám tisíc čtenářů i zájemců o čtení knih v elektronické podobě. Počet stažených elektronických knih přesahuje pět milionů.  V rámci spolupráce s českými vydavateli dojde 19. listopadu k rozšíření nabídky o originální, nové i původní, tituly v českém jazyce.

Tiscali Media, a.s. v rámci spolupráce zprovoznilo nový informační server, www.BookZ.cz. Ten nabízí vedle základních a zásadních informací „jak začít s e-knihami“ také zpravodajský a informační servis ze světa elektronických knih a čteček.

O TISCALI MEDIA, a.s.

TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří zejména servery  Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny­.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz či NasePenize.cz. V České republice osloví měsíčně až 1,6 milionu unikátních uživatelů (RU, NetMonitor).

O společnosti Palmknihy s.r.o.:

Server Palmknihy je největší distributor elektronických knih na českém internetu. Během desetiletého působení si z něj čtenáři stáhli více jak pět miliónů knih, měsíčně přibývá dalších 100 až 150 tisíc stažení. Knihy server nabízí zejména pro specializované čtečky elektronických knih (například Kindle), všechny platformy chytrých mobilních telefonů i tablet Apple iPad.

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu