Tiscali Media a Zapakatel.cz – Slevy každý den pro miliony uživatelů

[Tisková zpráva] Společnost TISCALI MEDIA, a.s., provozovatel portálu Tiscali.cz, a společnost Spojka Group, s.r.o., provozovatel slevového serveru www.zapakatel.cz, od ledna 2011 úzce spolupracují. Denní slevy budou nabízeny nejen na portálu www.tiscali.cz, ale i v celém portfoliu TISCALI MEDIA. Tiscali poskytne i potřebné vědomosti a technologie, které poslouží k dalšímu růstu Zapakatel.cz i návštěvnosti tohoto slevového serveru.

„Slevové servery jsou fenoménem roku 2010,“ říká Daniel Dočekal, ředitel pro strategie a obsah Tiscali Media, a.s. „Pro provozovatele portálu jde o službu, kterou je praktické mít v portfoliu. Rozhodnout se zda spustit vlastní slevový server, nebo se vydat cestou spolupráce s někým jiným, nebylo jednoduché. Po řadě analýz jsme si vybrali druhou variantu. Zapakatel.cz je skvělou volbou,“ dodává.

Spolupráce s Tiscali nám umožní oslovit řádově vyšší množství českých internetových uživatelů než doposud a získat zákazníky, kteří ještě o kolektivním nakupování nevědí,“ říká marketingový manažer Zapakatel.cz Tomáš Carba. „Trh slevových serverů je přeplněný a Zapakatel.cz má zájem výrazně růst. Tiscali nabízí nejenom výhodné marketingové a reklamní možnosti. Spolupráce se týká i technologií.

O TISCALI MEDIA, a.s.

TISCALI MEDIA, a.s. je provozovatelem portálu Tiscali.cz, který je významným hráčem českého internetového trhu s širokým spektrem služeb a dlouholetou tradicí. Do jeho portfolia patří zejména servery  Dokina.cz, Games.cz, Bonus.cz, Osobnosti.cz, HudebniSkupiny­.cz, Doktorka.cz, SportStream.cz či NasePenize.cz. V České republice osloví měsíčně až 1,6 milionu unikátních uživatelů (RU, NetMonitor).

ZAPAKATEL.CZ

Slevový server www.zapakatel.cz byl spuštěn v srpnu 2010 a nabízí denní slevy v šesti městech České republiky a prostřednictvím www.zabagatel.sk  i na Slovensku. Měsíčně osloví až 130 tisíc návštěvníků (unikátní návštěvníci podle Google Analytics). Prostřednictvím slev uživatelé Zapakatel.cz ušetřili přes 85 milionu korun.