TISCALI nabízí 3 měsíce ADSL za 3 Kč!

[Tisková zpráva] Praha, 3.července 2006 – TISCALI přichází s novou horkou letní nabídkou ADSL. Uživatelům, kteří si do 31. srpna 2006 objednají službu TISCALI ADSL 512 nebo TISCALI ADSL 2M on-line na www.adsl.tiscali.cz, nabízí společnost TISCALI první tři měsíce provozu za pouhé 3 Kč.

Potom uživatelé zaplatí za službu TISCALI ADSL 512 jen 379 Kč měsíčně (ve srovnání s běžným měsíčním paušálem ve výši 399 Kč) a pouhých 579 Kč měsíčně za službu TISCALI ADSL 2MB (v porovnání s běžným paušálem 599 Kč měsíčně).

A nakonec, jako součást speciální reklamní nabídky, uživatelé, kteří si objednají do 31.července 2006 službu TISCALI ADSL 512, běžně poskytující internetové připojení o rychlosti 512/128 kb/s, budou první tři měsíce moci využívat službu o vyšší rychlosti 2048/256 kb/s.

Propagační nabídka “3 měsíce TISCALI ADSL za 3 Kč" je dostupná každému, kdo si službu objedná přes webové stránky TISCALI ADSL na adrese: www.adsl.tiscali.cz Zájemcům, kteří si službu objednají jiným způsobem (přes partnery TISCALI, maloobchodní prodejny atd.), nabízí TISCALI první dva měsíce služby za 2 Kč.

Nabídka je podmíněna uzavřením smlouvy na minimální dobu 12 měsíců. Všechny výše uvedené ceny jsou bez DPH.

Kompletní informace o speciální nabídce TISCALI ADSL služeb jsou k dispozici na bezplatné lince Zákaznického servisu TISCALI na čísle 800 184 184 nebo na webových stránkách www.adsl.tisca­li.cz.