Tiscali nabízí ADSL po dobu tří měsíců zdarma

Tiscali nabízí ADSL po dobu tří měsíců zdarma

Praha, 5. května 2003 – TISCALI, vedoucí internetová společnost v České republice, nyní českým uživatelům Internetu ještě více zpřístupnila své vysokorychlostní, nepřetržité, širokopásmové ADSL připojení k Internetu.

Společnost TISCALI, která před třemi týdny spustila službu TISCALI ADSL pro uživatele Internetu z řad domácností a firem ve více než 75 městech republiky, dnes oznámila, že zákazníci, kteří podepíší dvouletou smlouvu o využívání služby TISCALI ADSL, budou první tři měsíce službu využívat zdarma (celková úspora od 3 897,– Kč po 31 797,– Kč). Zákazníci, kteří uzavřou pouze jednoletou smlouvu, získají zdarma první měsíc využívání služby TISCALI ADSL (celková úspora od 1 299,– Kč po 10 599,– Kč). Nabídka využívání služby zdarma se nevztahuje na instalační náklady a na měsíční poplatek za pronájem ADSL modemu a je platná pro zákazníky, kteří podepíší smlouvu do 30. června 2003.

Kromě toho, že pro uživatele snižuje cenu připojení k Internetu přes ADSL, společnost TISCALI dále doufá, že její jedinečná nabídka služby ADSL zdarma pomůže vyvolat ještě větší zájem zákazníků o vysokorychlostní širokopásmovou internetovou technologii a zároveň nasměruje pozornost zákazníků na značku TISCALI ADSL.

„TISCALI je již nyní nejoblíbenějším poskytovatelem internetových služeb zdarma v České republice“, řekl Naveed Gill, generální ředitel TISCALI Česká republika. „Počínaje dneškem se TISCALI stane rovněž nejoblíbenějším národním poskytovatelem ADSL zdarma, a to přinejmenším po dobu prvních měsíců využívání služby. Poté předpokládáme, že se staneme nejoblíbenějším poskytovatelem ADSL vůbec, a to nejen kvůli námi nabízené ceně, ale rovněž kvůli jedinečné internetové konektivitě, službám zákazníkům a zákaznické podpoře, které TISCALI poskytuje.“

TISCALI nyní nabízí pět balíčků služby ADSL:

Uživatelům z řad domácností a malých firem nabízí TISCALI dvě možnosti: poskytování neomezeného přístupu k Internetu o přenosových rychlostech 192/64 kb/s za měsíční poplatek 1 299,– Kč nebo 320/128 kb/s za 2 199,– Kč měsíčně. Uživatelům je účtován jednorázový instalační poplatek ve výši 1 600,– Kč a měsíční poplatek 150,– Kč za pronájem ADSL modemu potřebného k využívání této služby. [Uvedené ceny nezahrnují DPH.]

Firmám nabízí TISCALI tři úrovně služby ADSL: od 256/64 kb/s za cenu 3 199,– Kč měsíčně, přes 512/128 kb/s za 5 599,– Kč měsíčně až po 1 024/256 kb/s za 10 599,– Kč měsíčně. Uživatelé platí jednorázový instalační poplatek ve výši 4 900,– Kč a měsíční poplatek za pronájem modemu 500,– Kč. [Uvedené ceny nezahrnují DPH.]

Úplný přehled informací o TISCALI ADSL najdete na stránkách adsl.tiscali.cz. Informace o ostatních vysokorychlostních širokopásmových službách nabízených TISCALI, včetně TISCALI SAT a TISCALI Wi-Fi, získáte na telefonním čísle zákaznického centra 800 184 184 a na webové stránce věnované této problematice broadband.tis­cali.cz.

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí