Tiscali nabízí uživatelúm služby Tiscali Internet Zdarma až 1 GB prostoru

13. 8. 2004

Tiscali nabízí uživatelúm služby Tiscali Internet Zdarma až 1 GB prostoru pro ukládání digitálních fotografií

TISCALI též zdvojnásobuje svým uživatelům vytáčeného připojení bezplatný prostor pro ukládání digitálních fotografií on-line: Nyní 60 MB.

Praha, 9. srpna 2004 – Společnost TISCALI, přední poskytovatel internetových služeb v České republice, nově nabízí v rámci své služby TISCALI Foto (http://foto.tis­cali.cz), uživatelům vytáčeného připojení k internetu TISCALI internet zdarma, až 1 GB prostoru pro ukládání digitálních fotografií.

Společnost TISCALI též zdvojnásobila svým uživatelům vytáčeného připojení zdarma prostor fotoalba ze 30 MB na 60 MB. Vedle bezplatného prostoru si mohou uživatelé služby „Fotoalbum„ rozšířit svá fotoalba až na 1 GB zakoupením dodatečných „balíčků“ prostoru prostřednictvím placené telefonní linky. Balíček prostoru pro ukládání fotografií o velikosti 70 MB, který lze zakoupit za 60 Kč, je okamžitě aktivován a platí po celý rok. Navíc mohou uživatelé zaregistrovaní v bonusovém programu TISCALI Plus směnit své nastřádané body za 10, 50 či dokonce 100 MB prostoru pro ukládání digitálních fotografií.

Uživatelé služby „Fotoalbum“ mohou ukládat své digitální fotografie na internetu a vytvářet si on-line fotoalba buď pro vlastní potřebu (přístup je chráněn heslem), nebo se o ně podělit se svou rodinou a přáteli. Díky 60 MB prostoru zdarma si nyní uživatelé internetového připojení TISCALI Internet zdarma mohou uložit on-line zhruba 600 fotografií, jejichž velikost je automaticky optimalizovaná pro sdílení na internetu.

60 MB volného prostoru fotoalba zdarma je další z bezplatných výhod nabízených registrovaným uživatelům služby TISCALI internet zdarma – vedle již zavedených služeb, jako jsou 10 MB e-mailová schránka, 10 MB zdarma pro zřízení vlastních webových stránek, on-line kalendář/diář či zasílání a přijímání audio/video souborů v reálném čase (včetně audio/video konferencí). Další součástí služby TISCALI internet zdarma je i unikátní bonusový program TISCALI PLUS, ve kterém uživatelé dostávají body za čas strávený on-line a ty pak mohou směnit v on-line katalogu za některý z produktů TISCALI popř. za některý z celé řady dárkových nebo propagačních předmětů.

Podrobné informace o službě TISCALI Internet zdarma jsou dostupné na portále TISCALI (www.tiscali.cz), vše o službě TISCALI Foto (http://foto.tis­cali.cz) nebo na lince Zákaznického servisu TISCALI 844 184 184.

– konec –

TISCALI Česká republika je součástí TISCALI S.p.A., se sídlem v italském Cagliari. Je jedničkou na trhu přístupu k internetu pro uživatele v domácnostech (zdroj: iPanel, červen 2004), významným poskytovatelem širokopásmového připojení k internetu a výhodných hlasových služeb pro české uživatele, provozovatelem jednoho z nejuznávanějších českých internetových portálů a přední společností v poskytování internetových, datových a hlasových služeb firemním uživatelům. Informace o všech službách jsou dostupné na portále www.tiscali.cz, na webových stránkách pro firmy www.tiscali-business.cz, případně na lince Zákaznického servisu 844 184 184.

TISCALI S.p.A. (Nuovo Mercato, Miláno: TIS, Nouveau Marchč, Paříž: 005773) je evropská internetová komunikační společnost poskytující širokopásmový a vytáčený přístup pro spotřebitelské a obchodní aplikace, inovativní komunikační služby a obsah. K 31. březnu 2004 měla společnost TISCALI 8 milionů aktivních uživatelů, z nichž bylo 1,24 milionů zákazníků širokopásmových služeb, jejichž počet trvale narůstá. Na konci dubna dosáhl počet uživatelů ADSL 1,32 milionu. Firemní stránky TISCALI naleznete na www.tiscali.com.

Podnikatel.cz: E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

E-Ježíšek si i letos zařádí. Nákupy od 2 do 5 tisíc

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně