TISCALI OPĚT NĚKOLIKANÁSOBNĚ ZVYŠUJE RYCHLOSTI ADSL PŘIPOJENÍ A PŘINÁŠÍ NOVOU NABÍDKU ADSL SLUŽEB

[Tisková zpráva] Od 1. dubna 2007: Rychlejší služby pro stávající ADSL uživatele. Plus nová nabídka pro nové uživatele: TISCALI ADSL 2M za 395 Kč měsíčně. Aktivace za 1 Kč. ADSL modem za 1 Kč. Noví zákazníci také obdrží speciální bonus – slevu ve výši až 1 500 Kč na letní dovolenou zakoupenou na portálu www.tiscali.cz.

Praha, 20. března 2007 – K 1. dubnu 2007 přináší TISCALI, přední internetová společnost v České republice, několikanásobné zrychlení služeb vysokorychlostního přístupu k internetu technologií ADSL.

Až čtyřnásobné navýšení rychlostí svých TISCALI ADSL služeb mohou očekávat stávající zákazníci TISCALI zcela zdarma. Například zákazníkům s aktuální rychlostí 512 kb/s bude navýšena rychlost jejich ADSL služby na 2048 kb/s, zákazníkům s rychlostí 768 kb/s na 3072 kb/s a zákazníkům s rychlostí 2048 kb/s bude služba fungovat s rychlostí 4096 kb/s.

Novým zákazníkům TISCALI nabídne službu TISCALI ADSL 2M (umožňující přístup k internetu s rychlostmi 2048/256 kb/s) jen za 395 Kč měsíčně, k tomu zřízení služby za pouhou 1 Kč a ADSL modem také za 1 Kč.

Navíc každý nový uživatel služby TISCALI ADSL obdrží jedinečný bonus v podobě slevy ve výši až 1 500 Kč při zakoupení letní dovolené prostřednictvím portálu TISCALI (www.tiscali.cz), který nabízí široký výběr z více než 30 000 zájezdů.

Tuto reklamní nabídku mohou využít noví uživatelé služeb TISCALI ADSL, kteří uzavřou smlouvu na 24 měsíců do 31. května 2007. Všechny výše uvedené ceny jsou bez DPH.

Kompletní informace o TISCALI ADSL službách jsou k dispozici na bezplatné lince Zákaznického servisu TISCALI na čísle 800 184 184 nebo na webových stránkách www.adsl.tisca­li.cz.