Tiscali posiluje kvalitu svých ADSL služeb

Tiscali posiluje kvalitu svých ADSL služeb

Zvýšená přenosová kapacita a nová politika „fair use“ se spojují, aby zajistily tu nejvyšší kvalitu služeb pro uživatele TISCALI ADSL.

Praha, 5. ledna 2004 – TISCALI, vedoucí internetová společnost v České republice, dnes oznámila dva kroky, které učinila, aby posílila kvalitu svých služeb vysokorychlostního připojení k internetu prostřednictvím technologie ADSL.

Společnost TISCALI zvýšila kapacitu své přenosové sítě pro ADSL tím, že k současnému připojení o kapacitě 100 Mb/s v Praze přidala další připojení o kapacitě 100 Mb/s v Brně. Díky tomu byly hodnoty dostupnosti garantované Dohodami o úrovni služby (SLA) společnosti TISCALI pro ADSL zvýšeny z 99,5% na 99,9%.

Navíc, společnost TISCALI zavedla novou politiku „fair use“, aby ochránila své uživatele ADSL před poklesy rychlostí jejich připojení vlivem agregace.

V minulosti uživatelé služeb ADSL s agregací 1:50 občas pocítili snížení rychlosti jejich připojení z důvodu nahromadění provozu přenosu dat, způsobené několika málo uživateli v rámci skupiny se stejnou agregací, kteří připojení velice intenzivně zatěžovali. Tito intenzivní uživatelé využívali nabídky neomezeného přenosu dat nabízené TISCALI k neustálému přenosu obrovského množství dat.

V rámci nové politiky společnosti TISCALI „fair use“, budou tyto kongesce eliminovány omezením rychlosti připojení těch intenzivních uživatelů, kteří v daném měsíci přesáhnou hranici 10 GB přenesených dat. Tito uživatelé budou mít i nadále neomezený přenos dat, ale negativní vliv jejich intenzivního využívání na ostatní uživatele bude neutralizován.

Navíc, společnost TISCALI brzy představí nové cenové balíčky svých ADSL služeb pro rok 2004, které ještě více ochrání kvalitu ADSL připojení jejích uživatelů tím, že uživatelům nabídne balíčky jak s omezeným, tak i neomezeným přenosem dat s tomu odpovídajícími cenami.

Kompletní informace o službách TISCALI ADSL je možno získat telefonicky na lince Zákaznického servisu TISCALI na čísle 226 026 026 a na webových stránkách věnovaných této oblasti http://adsl.tis­cali.cz.

– konec –

TISCALI Česká republika je součástí TISCALI S.p.A. se sídlem v italském Cagliari. TISCALI je vedoucí internetová společnost, jednička na trhu poskytovatelů Internetu českým uživatelům a vedoucí firma v oblasti poskytování datových, hlasových a audio/video služeb prostřednictvím Internetu českým firmám. TISCALI poskytuje výjimečnou internetovou konektivitu prostřednictvím vytáčeného připojení, pevných linek, ADSL, satelitních a bezdrátových systémů. Ke své lince s kapacitou 1 Gb/s, sloužící k zajištění domácí konektivity prostřednictvím NIX v Praze, poskytuje i mezinárodní konektivitu o kapacitě 622 Mb/s pros­třednictvím celoevropské optické IP sítě, největší na kontinentu, vlastněné její mateřskou firmou. Společnost nabízí moderní web hosting a server housing a kompletní škálu internetových aplikací, řešení a podpory, včetně e-mailu, telefonování prostřednictvím Internetu, audio/video streamingu, elektronického obchodování, zřízení a správy VPN, reklamy na svém oblíbeném internetovém portále www.tiscali.cz, služeb Call centra pro telemarketing a prodej prostřednictvím telefonu a hlasové služby pro firmy. Informace o všech službách společnosti TISCALI určených firmám naleznete na webové stránce pro firmy www.tiscali-business.cz nebo na čísle jejího zákaznického servisu 226 026 026.

TISCALI S.p.A. (Nuovo Mercato, Miláno: TIS, Nouveau Marche, Paříž: 005773) je internetová komunikační společnost poskytující přístup k internetu, obsah a firemní aplikace, stejně tak jako inovativní komunikační služby. K 30. září 2003 měla společnost TISCALI 7,6 milionů aktivních uživatelů, z nichž bylo 602 000 zákazníků širokopásmových služeb. Firemní stránky TISCALI naleznete na www.tiscali.com.