Tiscali představuje nejlevnější tarif

[Tisková zpráva] Se službou TISCALI INTERNET FLEXI mohou uživatelé vytáčeného připojení na internet ušetřit až 50% nákladů ve špičce a až 69% v nočních hodinách oproti tarifu Internet 2002 Českého Telecomu. Uživatelé mohou surfovat na internetu po celou noc již za 9,60 Kč za hodinu. Služba je nyní dostupná v Hradci Králové a Pardubicích. Rozšíření služby do dalších měst a regionů bude pokračovat v průběhu roku 2006.

TISCALI, přední internetová společnost v České republice, oznámila spuštění nové služby TISCALI INTERNET FLEXI – vytáčeného připojení k internetu s nejvýhodnějšími cenami na českém trhu.

Jako první mohou službu vyzkoušet uživatelé vytáčeného připojení k internetu v  Hradci Králové a Pardubicích. TISCALI bude službu v průběhu roku 2006 postupně rozšiřovat do dalších měst různých regionů po celé České republice.

TISCALI INTERNET FLEXI razantně snižuje minutové ceny za vytáčené připojení k internetu ve špičce (všední dny 6:00–18:00 hod). V tomto časovém pásmu uživatelé zaplatí pouze 0,66 Kč za minutu a ušetří tak až 50% nákladů ve srovnání s tarifem Internet 2002 Českého Telecomu. Díky výhodné ceně za připojení ve špičce je služba TISCALI INTERNET FLEXI ideální pro všechny živnostníky, podnikatele i ostatní, kteří pracují z domova.

Ještě výraznější slevy jsou pro uživatele TISCALI INTERNET FLEXI připraveny ve večerních a nočních hodinách (denně 22:00–6:00 hod), kdy zaplatí pouhých 16 haléřů za minutu připojení. Úspora oproti tarifu Internet 2002 dosáhne až 69%. Uživatelé mohou brouzdat na internetu po celou noc za pouhých 9,60 Kč za hodinu.

Oproti tarifu Internet 2002 nabízí TISCALI INTERNET FLEXI také výhodnější cenu pro prvních 16 minut připojení k internetu mimo špičku (všední dny 18:00–22:00 a víkendy a svátky 6:00–22:00), kdy uživatelé zaplatí 0,41 Kč za minutu připojení s úsporou až 21%.

Velkou výhodou TISCALI INTERNET FLEXI je minutové účtování služby od začátku připojení, které přináší slevu až 85% při krátkodobých připojeních k internetu (např. při výběru e-mailů apod.) ve srovnání s Českým Telecomem, který stanovil minimální dobu připojení na 2 minuty a teprve poté účtuje po minutě.

TISCALI INTERNET FLEXI je velmi snadné zřídit a využívat. Služba neobsahuje žádné aktivační ani pravidelné měsíční poplatky. Zájemce o službu musí nejprve ověřit dostupnost služby z vlastní pevné linky bezplatným zavoláním na speciální telefonní číslo TISCALI: 971 511 111. Objednávku lze uskutečnit na lince Zákaznického servisu 844 184 184 nebo na webových stránkách www.flexi.tis­cali.cz.

TISCALI INTERNET FLEXI je první inovativní službou vytáčeného připojení k internetu a je výsledkem dlouhotrvajícího úsilí společnosti TISCALI přinést českým uživatelům internetu nové výhody a finanční úspory. Více než tři roky trvalo společnosti TISCALI vybojovat za součinnosti regulačních orgánů na Českém Telecomu možnost přímého poskytování vytáčeného připojení k internetu prostřednictvím obchodního modelu FRIACO. TISCALI INTERNET FLEXI je první ze služeb modelu FRIACO spuštěných na českém telekomunikačním trhu.

Všechny výše uvedené ceny jsou bez DPH.