Tiscali představuje služby 'Tiscali ADSL Prima/Prima Plus''

Tiscali představuje služby „Tiscali ADSL Prima/Prima Plus“

Praha, 16. září 2003 – TISCALI, vedoucí internetová společnost v České republice, ohlásila svou novou nabídku vysokorychlostního připojení k Internetu pro domácnosti a malé firmy prostřednictvím technologie ADSL: TISCALI ADSL PRIMA a TISCALI ADSL PRIMA Plus.

TISCALI ADSL PRIMA/PRIMA Plus přinášejí uživatelům Internetu téměř třikrát rychlejší připojení prostřednictvím ADSL za ten samý měsíční poplatek, dříve účtovaný za službu TISCALI ADSL (PRIMA: 1 299,– Kč za 512/128 kb/s; PRIMA Plus: 2 199,– Kč za 1024/256).

Navíc, pro uživatele TISCALI ADSL PRIMA/PRIMA Plus bude do konce roku v měsíčním poplatku za tuto službu, zahrnut neomezený objem přenesených dat. Na rozdíl od zákazníků Českého Telecomu jim nebudou účtována data měsíčně přenesená nad limit 10 GB nebo 20 GB. Společnost TISCALI věří, že se jí podaří prodloužit svou nabídku neomezeného objemu přenesených dat rovněž v roce 2004, pokud to umožní ekonomické podmínky.

Společnost TISCALI rovněž výrazně snížila náklady na zřízení služby ADSL pro všechny své zákazníky na pouhých 990,– Kč.

Konečně, aby ušetřila svým zákazníkům ještě více, nabízí společnost TISCALI dva cenově výhodné balíčky pro instalaci ADSL přímo uživatelem, které snižují instalační náklady a měsíční poplatek za pronájem modemu nebo routeru. Oba balíčky obsahují rozbočovač, instalační CD, kabely a manuály. Cena balíčků je 2 690,– Kč (s TISCALI ADSL USB modemem) a 2 990,– Kč (s TISCALI ADSL ROUTEREM).

Společnost TISCALI i nadále nabízí tři úrovně služby ADSL s velmi nízkou úrovní agregace (1:20) pod značkou TISCALI ADSL, s následujícími rychlostmi a měsíčními poplatky: 256/64 kb/s za 3 199,– Kč, 512/128 kb/s za 5 599,– Kč, 1024/256 kb/s za 10 599,– Kč. Nízký poplatek za zřízení ADSL ve výši 990,– Kč je platný rovněž pro tyto úrovně služby ADSL.

Uvedené ceny nezahrnují DPH. Kompletní informace o službách TISCALI ADSL PRIMA/PRIMA Plus a TISCALI ADSL získáte zavoláním na číslo Zákaznického centra TISCALI 800 184 184 a na webových stránkách věnovaných informacím o těchto službách http://adsl.tis­cali.cz.

– konec –

TISCALI Česká republika, je součástí TISCALI S.p.A. se sídlem v italském Cagliari. TISCALI je vedoucí internetová společnost, jednička na trhu poskytovatelů Internetu českým uživatelům a vedoucí firma v oblasti poskytování datových, hlasových a audio/video služeb prostřednictvím Internetu českým firmám. TISCALI poskytuje výjimečnou internetovou konektivitu prostřednictvím vytáčeného připojení, pevných linek, ADSL, satelitních a bezdrátových systémů. Ke své lince s kapacitou 1 Gb/s, sloužící k zajištění domácí konektivity prostřednictvím NIX v Praze, poskytuje i mezinárodní konektivitu o kapacitě 622 Mb/s pros­třednictvím celoevropské optické IP sítě vlastněné její mateřskou firmou, největší na kontinentu. Společnost nabízí moderní web hosting a server housing a kompletní škálu internetových aplikací, řešení a podpory, včetně e-mailu, telefonování prostřednictvím Internetu, audio/video streamingu, elektronického obchodování, zřízení a správy VPN, reklamy na svém oblíbeném internetovém portále www.tiscali.cz, služeb Call centra pro telemarketing a prodej prostřednictvím telefonu a hlasové služby pro firmy. Informace o všech službách společnosti TISCALI určených firmám naleznete na webové stránce pro firmy www.tiscali-business.cz nebo na čísle jejího zákaznického servisu 800 184 184.

TISCALI S.p.A. (Nuovo Mercato, Miláno: TIS, Nouveau Marche, Paříž: 005773), je internetová komunikační společnost poskytující přístup k Internetu, obsah a firemní aplikace, stejně tak jako inovativní komunikační služby. K 30. červnu 2003 měla společnost TISCALI 7,6 milionů aktivních uživatelů, z nichž bylo 470 000 zákazníků širokopásmových služeb. Firemní stránky TISCALI naleznete na www.tiscali.com

Pro více tiskových informací:

TISCALI Telekomunikace Česká republika s.r.o.
Vladimíra Králíková, +420 226 026 111 vladimira.kra­likova@cz.tis­cali.com

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný