Tiscali/World Online sponzoruje charitativní akci

17. 9. 2001

Tiscali/World Online sponzoruje charitativní akci

Praha, 17. září (PROTEXT) --- Existuje mnoho dětí, které nemají rodiče nebo je mají, ale ti se o ně buď nechtějí, nebo nemohou starat. Děti ochuzené o zážitky z rodinného života prožijí toto nádherné, neopakovatelné a citově stabilní dětství v různých domovech, ústavech či stacionářích. Zlepšit dětem jejich život v podobných zařízeních pomáhají různé charitativní a humanitární akce. Jednou z nich je i Den nezávislosti aneb Nemysli jen na sebe, který se koná 22. a 23. září v Náchodě. V letošním roce se pod záštitou předsedy Senátu ČR Petra Pitharta a starosty města Náchoda Miloslava Čermáka uskuteční již čtvrtý ročník této akce.

Již druhým rokem tuto akci sponzoruje vedoucí internetová komunikační společnost Tiscali/World Online. Veškerý výtěžek z akce bude věnován Společnosti Duha --- Nadaci pro děti postižené mozkovou obrnou Trutnov.

Připraven je bohatý kulturní program:

Program Muže roku 2001

Do soutěže se původně přihlásilo 1108 mužů. Čtrnáct vybraných finalistů se utká v sobotu 22. září v Náchodě o titul „Muže roku 2001“. Podle organizátorů převládali mezi přihlášenými barmani, studenti a podnikatelé. Celým večerem bude provázet moderátorka a modelka TV3 Lucie Koňaříková. Ti z vás, kteří se na finále do Náchoda přijdou nebo přijedou podívat, se mohou těšit například na vystoupení Věry Špinarové, Marcely Holanové, Pavla Vítka, skupiny Ha Ha a mnoha dalších. V porotě zasedne moderátorka a spisovatelka Bára Nesvadbová, moderátor a tanečník YEMI A.D., herečky Markéta Hrubešová či Hana Křížková, Miss Blond 2001 Petra Ježková, Miss ČR 2000 Michaela Salačová, houslista Pavel Šporcl a další osobnosti.

Vedle náchodského finále probíhala také internetové volba „Muže roku Tiscali/ World Online 2001“, a to v době od 27. srpna do 9. září na speciálních stránkách internetového portálu Tiscali/World Online (www.tiscali.cz ), kde bude po skončení finále zveřejněno jméno vítěze.

Kontakt:

Eva Štípková
World Online, s. r. o.,/Tiscali
Dělnická 12, 170 04 Praha 7
tel. +420 2 24590400
fax +420 2 24590401
e-mail: pr@cz.tiscali.com

Tiscali/World Online, pobočka společnosti Tiscali S.p.A., je vedoucí internetová komunikační společnost v České republice, poskytující celou řadu on-line služeb, mezi které patří celonárodní přístup do sítě internet za místní telefonní poplatky v rámci tarifu Internet 2001, zdarma elektronická pošta a prostor pro umístění webové stránky a navíc dynamický portál --- www.tiscali.cz (přístupný rovněž na adrese www.worldonline.cz) --- s bohatou nabídkou zpráv a informací v českém jazyce, on-line chaty s významnými osobnostmi, vyhledáváním v internetu, službami chat a odesílání SMS zpráv, virtuálním obchodním domem, on-line hrami a přenosy živých událostí. Podle nejnovějšího průzkumu uživatelů internetu v domácnostech, který provedla agentura nezávislého průzkumu Taylor Nelson Sofres Interactive a který byl zveřejněn v šestém vydání Zprávy o českém internetu/iPanel (srpen 2001), je společnost Tiscali/World Online v současnosti nejpoužívanějším poskytovatelem internetových služeb v České republice. Informace o všech službách společnosti jsou rovněž k dispozici na jejím internetovém portále nebo na bezplatné telefonní lince zákaznického centra Tiscali/World Online 0800 184 184.

Vitalia.cz: I život bez cukru může být sladký

I život bez cukru může být sladký

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO