Tisíc minut volání zdarma a linka za korunu

[Tisková zpráva] Tisíc minut volání zdarma získá každý, kdo si v únoru nebo březnu 2006 objedná pevnou linku. V tomto období ji navíc pořídí za symbolickou jednu korunu. Zákazníkům všech nových telefonních linek poskytne ČESKÝ TELECOM automaticky službu Přátelé a zdarma doplňkové služby: Přesměrování hovorů, Malá konference, Čekající hovor, e-účet a další. Tisíc bezplatných minut je určeno pro volání v pevné síti v rámci republiky, na jejich vyčerpání mají zákazníci čtvrt roku.

Nynější akční nabídka usnadní objednání pevné linky každému, kdo chce využít vysokorychlostní internet nebo má zájem o stále oblíbenější volání mimo špičku zdarma s tarify Telefon Volno a Volno plus,“ uvedl Simon Burckhardt, výkonný ředitel pro prodej a marketing rezidenčnímu segmentu ČESKÉHO TELECOMU a doplnil: „vysokorychlostní Internet Expres nyní také nabízíme za akční cenu jedné koruny, natrvalo jsme tuto službu povýšili na zcela jinou kvalitativní úroveň.“

Parametry svého vysokorychlostního připojení Internet Expres ČESKÝ TELECOM zdokonalil razantně. Až čtyřnásobně navýšil rychlosti připojení, zjednodušil pravidla využívání datových limitů, zpříjemnil takzvanou Fair User Policy. To všechno při zachování současných cen.

Pevnou telefonní linku a služby Internet Expres je možné si objednat na internetových stránkách www.telecom.cz nebo www.internetex­pres.cz, na bezplatné telefonní lince 800 123 456, ve značkových prodejnách Telepoint a Telepoint Partner a Eurotel.

Na vysoké úrovni jsou dnes také moderní telefony pro pevnou linku. Kromě komfortu a spolehlivosti přinášejí mnoho užitečných funkcí, které v řadě ohledů předčí mobilní telefony. SMS zprávy v pevné síti jsou stále za 1 Kč, měsíčně jich zákazníci odešlou přibližně 350 000.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).