Tiskárna Xerox 8265 získala ocenění „Best of Show”

27. 3. 2008

[Tisková zpráva] Barevná velkoformátová tiskárna byla na prestižním veletrhu oceněna za inovativní technologie

Praha, 27. března 2008 – Společnost Xerox získala na konferenci a výstavě AIIM/On Demand ocenění „Best of Show“ v kategorii velkoformátového tisku za barevnou tiskárnu Xerox 8265. Hlavním kritériem pro ocenění je použití inovativních technologií. Uděluje se v devíti kategoriích.

Hodnocení produktů se účastnila také společnost InfoTrends, přední výzkumná a konzultační firma v oblasti digitálního zobrazování a řešení pro práci s dokumenty.

„Tato cena potvrzuje, že Xerox dodává svým zákazníkům inovativní technologie, které jim pomáhají rozšířit podnikatelské aktivity na neustále rostoucím digitálním trhu,” říká Petr Trafina, produktový manažer společnosti Xerox. „Tiskárna Xerox 8265 otevírá nové možnosti vysoce ziskových tiskových úloh a uplatnění nalezne zejména u poskytovatelů komerčního tisku, v kopírovacích centrech nebo grafických studiích.”

Xerox 8265 podporuje širokou škálu médií. Produkuje ostré výstupy pro vnitřní i venkovní reklamní stojany, billboardy, fotografie v životní velikosti nebo podlahovou reklamu. Tiskárna používá inkousty šetrné k životnímu prostředí a během tisku nepotřebuje větrání nebo čištění. Výstupy vydrží až tři roky bez laminování. Piezoelektrické inkoustové hlavy s proměnlivou velikostí tiskového bodu a inteligentní mísící tiskovou technologií produkují ostré výstupy, plynulé přechody barev a nabízejí lepší výkonnost při vyšších frekvencích tisku. Kombinace těchto technologií snižuje spotřebu inkoustu a udržuje náklady na nízké úrovni.

Kromě oceněné tiskárny Xerox 8265 vystavovala společnost Xerox na výstavě celou řadu technologií včetně klíčových produktů, jako jsou Xerox iGen3 110 Digital Production Press, Xerox Nuvera 288 Digital Perfecting System, Xerox DocuColor 8000AP Digital Press a Xerox 495 Continuous Feed Duplex Printer. Mezi dalšími vystavenými výrobky byly Xerox FreeFlow Digital Workflow Collection či ProfitAccelerator Digital Business Resources. AIIM/On Demand je největší a nejvýznamnější mezinárodní veletrh v oblasti řešení pro práci s dokumenty a digitálním obsahem, který se každoročně koná v americkém Bostonu.

XEROX CZECH REPUBLIC prodává na našem trhu publikační tiskové systémy, černobílé a plnobarevné multifunkční kopírovací stroje s faxy a tiskárnami, velkoformátové stroje a tiskárny, stejně jako software pro document management. Ke všem strojům dodává Xerox i spotřební materiál a poskytuje kompletní servis a údržbu. Do nabídky firmy rovněž patří celá škála služeb od pronájmu strojů až po outsourcing, kterému se věnuje samostatná divize XGS (Xerox Global Services).

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube