Příbor, 18. 8. 2004 – Ing. Petr Benýšek, Český bezdrát s. r. o. – „ Dne 2.8.2004 naše společnost uzavřela se společností ČESKĚ RADIOKOMUNIKACE a.s. ( dále je ČRa ) Rámcovou smlouvu na zajištění telekomunikačních služeb, která rozšiřuje možnosti společnosti Český bezdrát s.r.o. poskytovat své Internetové služby, zejména pak garantované připojení k Internetu, prakticky na celé území v ČR.

Hlavním důvodem, který nás vedl k uzavření této smlouvy, byl právě náš zájem o rozšíření pokrytí našich služeb připojení k Internetu i do lokalit, kde jsme doposud naše služby poskytovat nemohli. Rovněž v souvislosti s tím, že jsme se dne 9.7.2004 stali členem RIPE NCC je náš záměr, právě spolu s využitím kvalitní technologie ČRa, poskytovat garantovaný přístup ke kvalitní zahraniční i české konektivitě i místním poskytovatelům Internetového připojení a to včetně poskytnutí vlastního IP prostoru. Všichni naši zákazníci včetně zmiňovaných místních poskytovatelů a jejich klientů pak budou mít umožněn přímý přístup na naši páteřní konektivitu v Telehausu Sitel v Praze. “

ČESKĚ RADIOKOMUNIKACE a.s. (Praha – 18. srpna 2004)  – „Spolupráce s Českým bezdrátem nám umožní využívat kapacitu naší páteřní sítě i v těch regionech, kde nejsme obchodně silní,“ řekl dnes Ing. Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikačních služeb ČRa. Podle něj je tak tato smlouva oboustranně výhodná a potvrzuje vedoucí postavení Českých radiokomunikací v oblasti datových sítí. „Ve velkoobchodním prodeji kapacity naší páteřní sítě chceme nadále pokračovat i přesto, že sami pod značkou Bluetone nabízíme služby koncovým zákazníkům,“ dodal Charvát.

O Českém bezdrátu

Společnost Český bezdrát s.r.o. , člen RIPE NCC, patří mezi významné poskytovatelé Internetových služeb v ČR se zaměřením na služby Eri – ADSL, bezdrátové připojení v licencovaném pásmu 26 GHz , bezdrátové připojení v pásmu 2,4 GHz a rovněž připojení k Internetu pevnými linkami službou Eri–Ethernet Line IP a nebo propojení lokalit zákazníka privátní pevnou linkou službou Eri – Ethernet Line VPN.

Záměrem společnosti je poskytnout a zajišťovat kvalitní připojení k Internetu pro omezený počet zákazníků, kteří preferují maximální kvalitu a rychlost poskytovaných služeb při zachování nízkých investičních i provozních nákladů a chtějí využívat připojení k Internetu k dalším službám jako je např., webhosting , e-mail služby , serverhosting, videokonference aj.

Další významnou prioritou společnosti Český bezdrát je poskytování kvalitní konektivity a to jak zahraniční tak české, lokálním poskytovatelům připojení k Internetu v ČR a to včetně poskytnutí vlastního IP prostoru. Pro zajištění potřebné kvality svých služeb využívá Český bezdrát neustále nových, ale přitom vyzkoušených a ověřených technologií. Spolupracuje s výrobci, dodavateli i poskytovateli technologií v ČR jakými jsou ČESKÉ RADIOKOMUNIKACE a.s. , Fincom International , ČESKÝ TELECOM, a.s., STAR 21 aj..

Zásadní pro klienty Českého bezdrátu je systém řízení a organizace společnosti , kdy v případě jakýchkoliv dotazů, řešení problémů, případně stížností kontaktují klienti vždy nejprve kompetentního jednatele společnosti, který okamžitě věci řeší , respektive předává k řešení. Výsledkem je, že klient dostává odpovědi na své dotazy , včetně řešení , prakticky okamžitě.

Pro více informací prosím kontaktujte:

Ing. Petr Benýšek,
jednatel společnosti Český bezdrát s.r.o.
Náměstí S. Freuda 4, Příbor 742 58
mob. 777 056 711
tel./fax. 556 712 866 / 556 722 633

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček