To tu ještě nebylo – Slevotéka nabízí řízení tanku se slevou 40 procent

[Tisková zpráva] Poznejte sílu kolektivního nakupování – slevy 30 až 90 % na víkendové pobyty a zážitky

Brno, 6. prosince 2010 – Před dvěma týdny na český trh vstoupil první portál kolektivního nakupování specializovaný na víkendové pobyty a zážitky – www.slevoteka­.cz

Slevotéka dnes přišla s nabídkou slevy na kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou a se zcela výjimečnou službou řízení tanku T-55, kterou zajišťuje společnost Fortissimo Prague s.r.o.Nejde jen o výjimečný zážitek, na který budou zákazníci vzpomínat celý život, ale také o cenovou novinku. I po slevě 40 %, je cena 21 600 Kč, jde tedy o cenu netypickou pro portály kolektivního nakupování.

„Pevně ale věříme, že se v předvánočním čase najdou lidé, kteří si ať už sami pro sebe nebo jako dárek pro své známé tuto luxusní záležitost koupí. Určitě k tomu přispěje i fakt, že k aktivaci slevy stačí pouhý jeden nákup,“ uvedl jeden ze zakladatelů společnosti Lukáš Przybylski.

Co na zákazníky čeká?

• zapůjčení oblečení  (kalhoty, bunda, kukla),
  • prohlídka bojové techniky,
  • teoretická přednáška o funkčnosti a systému řízení off-road,
  • 30 minutový pronájem vozidla (včetně neustálé přítomnosti zkušeného instruktora a spotřeby benzinu); klient si nejprve vyzkouší řízení na tanku typu VT-55, který má stejný systém řízení, ale výrazně nižší hmotnost, a poté po dohodě s instruktorem přejde k řízení bojového tanku typu T-55, nebo T-72,
  • možnost přibrat si do tanku dva pasažéry,
  • ruský diplom a beranice.

„Společnost Slevotéka se chce i nadále prezentovat jako portál, který bude pravidelně přinášet netradiční věci na trh kolektivního nakupování,“ doplnil Lukáš Przybylski.

Pokud nechcete propásnout další slevy, můžete se registrovat k odebírání newsletterů na www.slevoteka.cz nebo se stát fanouškem na www.facebook.com/sle­voteka.

Společnost si připravila krátké prezentace kolektivního nakupování:

1. díl Vysvětlíme za pomoci balonků

2. díl Komunikujte a získejte slevu