Top Alulit vylepšuje řízení výroby s Byznys ERP

12. 3. 2011

[Tisková zpráva] Společnost Top Alulit, specializující se na výrobu hliníkových odlitků metodou gravitačního a nízkotlakého lití, se kvůli zkvalitnění řízení a sledování výroby rozhodla rozšířit funkčnost modulu Výroba informačního systému Byznys ERP o možnost evidovat a vyhodnocovat kvalitu výrobků s ohledem na dohledání konkrétních viníků. Projekt realizovala společnost Fugasoft, implementační partner J.K.R.

Slévárna Top Alulit úspěšně využívá modul Výroba informačního systému Byznys ERP, který zde byl nasazen s menšími úpravami v podobě rozšířeného hlášení doplňkových údajů (číslo tavby) a sledování vratu po jednotlivých druzích slitin za zadané období, již od roku 2006. Nyní se společnost Top Alulit rozhodla v praxi využívat kromě sledování výrobních šarží (taveb) i funkci evidence a vyhodnocování kvality výrobků s ohledem na možnost dohledání konkrétních viníků. V návaznosti na tyto nové požadavky proto konzultanti v Top Alulit zavedli specifický způsob hodnocení pracovníků podle výkonů a kvality jejich práce, jež výrazně napomáhá k dalšímu zvyšování kvality i efektivity výroby. A protože Top Alulit neustále hledá další možnosti využití informačních technologií pro řízení výroby, uvažuje v současné době také o dalším zpřesnění sledování výroby s využitím nejmodernějších technologií pro průběžné přímé označování polotovarů a výrobků ve výrobním procesu.

O společnosti Top Alulit

Společnost Top Alulit je českým subjektem bez zahraniční účasti, byla založena v roce 2005 a její sídlo se nachází v Benešově. Specializuje se na výrobu hliníkových odlitků metodou gravitačního a nízkotlakého lití. Díky této technologii lití je firma vyhledávaná zákazníky, kteří kladou větší důraz na dosažení přesných tvarů odlitku a rozměrů v úzkých tolerancích. Slévárna se specializuje také na tlakotěsné odlitky a má rozsáhlé zkušenosti s odléváním odlitků pro hydraulické systémy, čerpadla, atd. Podrobnější informace na www.topalulit­.com

O společnosti Fugasoft

Společnost Fugasoft specializující  se na dodávku a zavádění IT systémů v oblasti sledování a řízení výroby byla založena v roce 1991. Od roku 2001 ve spolupráci se společností J.K.R. vyvíjí a komplexně implementuje, včetně dodávky HW, vysoce spolehlivý typový modul Výroba plně integrovaný systému Byznys ERP. Mimo již tradiční oblast strojírenské a elektrotechnické výroby, realizuje Fugasoft instalace také ve firmách z oblasti stavebnictví, slévárenství či dřevovýroby. Více na www.fugasoft.cz

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. Více informací naleznete na www.jkr.eu

O systémech Byznys ERP

Podnikové infor­mační systémy Byznys ERP využívá v Česku více než 1 250 orga­nizací  v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Autometal, Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, ELO+, ESO travel, H & H Hotels, Humi Outdoor, Integra Group, Kasalova pila, Lekkerland, Letiště Brno, Marimex, Messenger, Newton Media, Nohel Garden, Ravak, Ryor, Sapho, Veskom či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Pečete cukroví a zbyl vám bílek?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Berňák kvůli EET prodlužuje otevírací dobu

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO