Internetová videopůjčovna www.topfun.cz snížila ceny výpůjček filmů na 39,-Kč

[Tisková zpráva] Internetová videopůjčovna Topfun od 8.1.2008 mění cenu výpůjček u většiny filmů na 39,-Kč. Nyní stačí aby si uživatel Topfun zaslal pouze jednu SMS platbu na svůj Virtuální účet Topfun a ihned si může stáhnout film z nabídky čítající necelých 1.000 titulů. Dle statistik Topfun využívá 76% uživatelů této videopůjčovny plateb pomocí SMS Premium. Licence je vydávána na 24 hodin. Cena 39,-Kč je v mnoha případech nižší než cena v klasických „kamenných“ videopůjčovnách. Nová cena 39,-Kč díky rozdílnosti částek vyplácených z SMS premium plateb by měla učinit službu internetové videopůjčovny Topfun pro zákazníky dostupnější. Pro shlédnutí jednoho filmu nyní uživatelů všech tří operátorů bude stačit zaslat pouze jednu SMS platbu.

Topfun také přichází s novinku u legálního stahování hudby. Nyní mohou všichni fanoušci hudby stahovat desetitisíce skladeb z repertoáru SONY BMG zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat, zaslat potvrzující SMS, která určí že se jedná o uživatele z ČR. Pak uživatelé budou na celém portálu hledat tituly a alba označená Vánočním stromečkem. Stahujte zdarma kolik budete chtít. Jedině na Topfun.cz si můžete stáhnout písničku zdarma. Využijte tento Vánoční dárek a vyzkoušejte jak je to jednoduché.

Akce platí do odvolání a není podmíněna využitím jiných služeb od Topfun. Topfun tímto krokem chce přispět ke společnému boji proti porušování autorských práv. Topfun touto osvětou předkládá všem uživatelům internetu všech věkových skupin, že jednoduchým způsobem si každý může vybrat a zakoupit skladbu z portálu k tomu určenému. Stačí několik kliků a skladba je Vaše. Nabídka platí jak pro zahraniční, tak lokální produkci a vztahuje se na alba, tak i jednotlivé skladby.

DIVIDA s.r.o. do projektu Topfun.cz připravuje také vstup několika dalších významných filmových studií. V hudební sekci Topfun.cz nabízí mimo jiné 350.000 skladeb mnoha společností, např. Warner Music a Sony BMG, RGM,…. Topfun jako jediný portál v ČR svým uživatelům na jednom místě nabízí film, hudbu i videoklipy.