Internetová videopůjčovna Topfun má svůj box na Centrum.cz

25. 6. 2010

[Tisková zpráva] V duchu plánovaných marketingových aktivit projektu Topfun a na základě strategické spolupráce se společností Centrum Holdings byl na domovskou stránku (home page) Centrum.cz umístěn nový box (widget) Topfun. Tento box bude uživatele Centrum.cz zvát především na nové filmy majors studií, které bude Topfun během několika týdnů nasazovat.

Společnost Divida s.r.o. je provozovatelem služby virtuální videopůjčovny Topfun. Služby Topfun jsou dostupné prostřednictvím veřejné sítě internet na teritoriu České a Slovenské republiky již od 15.6.2006. Do dnešního dne Topfun uzavřel smlouvy o dodávkách filmového obsahu s 36 producenty a distribučními společnostmi. Jedná se především o poskytovatele filmů nezávislých studií a také lokální tvorby. Patří zde například společnost, Ateliéry Bonton Zlín, Help Film, Pragofilm, Whisconti, T.H.A., Jakubiskofilm, Metropolitanfilm, Biograf Jana Svěráka, Bontonfilm, MidoFilm a nově také SilverScrean a mnoho dalších. V nabídce je mnoho filmových titulů všech žánrů – od animovaných pořadů pro nejmenší až po erotické programy pro dospělé. Filmy jsou nabízeny v kvalitě obrazu od 640×480 pix, 750×576 pix a nejnovější tituly pak distribuujeme v rozlišení 1024×720 pix, což je základní úroveň HD. Mezi další partnery Topfun také patří Centrum Holdings a.s. , CSFD.cz. Česko-slovenská filmová databáze, která je největší filmová databáze v tomto teritoriu, společnost RIO Media a SmartComp poskytující služby Topfun prostřednictvím IPTV sítě. Technologicky službu zabezpečuje od konce května 2010 společnost KIT Digital a.s., která se zároveň stará i o další její vývoj.

Jedním z nejdůležitějších kroků vývoje služeb Topfun je příprava nasazení filmů majors studií. Výsledkem bude plnohodnotná alternativa klasické kamenné videopůjčovny s širokou nabídkou filmů. Po nasazení těchto studií – Paramount, Sony pictures, Warner, Disney, Universal a Fox bude každý rok na službě Topfun uvedeno více jak 150 filmových novinek – především megahitů těchto studií a dále velké rozšíření filmové knihovny o více jak 500 filmů. Tým Topfun je přesvědčen, že tato služba se díky stále se rozšiřující nabídce filmů a také díky novým formám odbytových kanálů a strategickým partnerům stane trendovou, moderní a hlavně žádanou formou filmové zábavy. Topfun připravuje rozšíření svých služeb i na další teritoria jako je Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Chorvatsko. Topfun díky spolupráci se strategickými partnery postupně přechází z beta do ostrého provozu.

Více novinek o nabízených službách se zákazníci mohou dozvědět na webu www.topfun.cz v sekci Tiskové zprávy: http://www.top­fun.cz/tiskove-zpravy

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu