Internetová videopůjčovna Topfun zpřístupňuje své služby také pro zákazníky sítě Netbox.

21. 6. 2010

[Tisková zpráva] Internetová videopůjčovna Topfun zahájila spolupráci se společností SMART Comp. a.s. Společnost SMART Comp. a. s. je provozovatelem telekomunikační optické sítě NETBOX® a působí v 10 velkých městech České republiky. Nabízí rychlost připojení k internetu až 100 Mb/s bez omezení stažených dat. Díky své koncepci poskytuje síť NETBOX® spolehlivou triple-play službu (internet, VoIP a IPTV). Služby NETBOX® jsou dostupné pro více než 100 000 domácností a firem. Společnost působení na českém trhu již více než 12 let. Více informací o nabídce služeb NETBOX® naleznete na www.netbox.cz.

Do konce června se naplní NETBOX Videopůjčovna 200 filmovými tituly. Tím však tento výčet nekončí, jelikož v budoucnu bude zákazníkům k dispozici až 900 titulů nejrůznějších žánrů. Filmy jsou po vybrání k dispozici 24 hodin a po tuto dobu mohou být spuštěny nesčetněkrát. Díky internetové videopůjčovně si zákazník vybírá v pohodlí svého domova pouhým stiskem tlačítek na ovladači. NETBOX Televize má i množství dalších doplňkových služeb jako např. Videorekordér, TV Archiv, Pause TV atd.

Společnost Divida s.r.o. je provozovatelem služby virtuální videopůjčovny Topfun. Služby Topfun jsou dostupné prostřednictvím veřejné sítě internet na teritoriu České a Slovenské republiky již od 15.6.2006. Do dnešního dne Topfun uzavřel smlouvy o dodávkách filmového obsahu s 36 producenty a distribučními společnostmi. Jedná se především o poskytovatele filmů nezávislých studií a také lokální tvorby. Patří zde například společnost, Ateliéry Bonton Zlín, Help Film, Pragofilm, Whisconti, T.H.A., Jakubiskofilm, Metropolitanfilm, Biograf Jana Svěráka, Bontonfilm, MidoFilm a nově také SilverScrean a mnoho dalších. V nabídce je mnoho filmových titulů všech žánrů – od animovaných pořadů pro nejmenší až po erotické programy pro dospělé. Filmy jsou nabízeny v kvalitě obrazu od 640×480 pix, 750×576 pix a nejnovější tituly pak distribuujeme v rozlišení 1024×720 pix, což je základní úroveň HD. Mezi další partnery Topfun také patří CentrumHolding a.s., CSFD.cz. Česko-slovenská filmová databáze, která je největší filmová databáze v tomto teritoriu, společnost RIO Media, poskytující služby Topfun prostřednictvím IPTV sítě. Technologicky službu zabezpečuje od konce května 2010 společnost KIT Digital a.s., která se zároveň stará i o další její vývoj.

Jedním z nejdůležitějších kroků vývoje služeb Topfun je příprava nasazení filmů majors studií. Výsledkem bude plnohodnotná alternativa klasické kamenné videopůjčovny s širokou nabídkou filmů. Po nasazení těchto studií – Paramount, Sony pictures, Warner, Disney, Universal a Fox bude každý rok na službě Topfun uvedeno více jak 150 filmových novinek – především megahitů těchto studií a dále velké rozšíření filmové knihovny o více jak 500 filmů. Tým Topfun je přesvědčen, že tato služba se díky stále se rozšiřující nabídce filmů a také díky novým formám odbytových kanálů a strategickým partnerům stane trendovou, moderní a hlavně žádanou formou filmové zábavy. Topfun připravuje rozšíření svých služeb i na další teritoria jako je Maďarsko, Polsko, Rumunsko, Chorvatsko. Topfun díky spolupráci se strategickými partnery postupně přechází z beta do ostrého provozu.

Více novinek o nabízených službách se zákazníci mohou dozvědět na webu www.topfun.cz v sekci Tiskové zprávy: http://www.top­fun.cz/tiskove-zpravy

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu