Trask posiluje obchodní tým

[Tisková zpráva] Konzultační a technologická společnost Trask solutions posiluje svůj obchodní tým o Jana Bajera (35), kterého jmenovala ředitelem pro obchod a vztahy se zákazníky. Spolu s ním do Trasku přichází také Tomáš Olexa (43) a Jan Macík (36), kteří budou působit na pozicích Business Development Manager se zaměřením na finanční sektor. Toto významné posílení obchodního týmu je důsledkem dlouhodobého růstu a přibývajících obchodních příležitostí společnosti v České republice a v zahraničí.

„Již několik let zlepšujeme naši pozici na trhu a v tomto rozvoji chceme pokračovat. Od významného posílení obchodního týmu si slibujeme především lepší pokrytí klíčových zákazníků, rozšíření působnosti společnosti do dalších segmentů a ve výsledku více obchodních příležitostí a další růst,“ říká Filip Tománek, generální ředitel společnosti Trask solutions. „Jsem přesvědčen, že dlouholeté zkušenosti našich nových kolegů budou velkým přínosem pro naše zákazníky a pro nás.“

Jan Bajer bude ve své pozici odpovědný za řízení obchodního týmu a tvorbu prodejní strategie. Do Trasku nastupuje po pětiletém působení v IBM, kde působil v IBM Software Group s odpovědností za segmenty banking, telco, utility a industry. Dříve pracoval jako vedoucí obchodního oddělení ve firmě BSC Praha, která se zabývá vývojem a implementací bankovních systémů. Jan Bajer vystudoval Strojní fakultu ČVUT v Praze. Je ženatý a mezi jeho koníčky patří vysokohorská turistika, lyže a golf.

Tomáš Olexa přichází do Trasku ze společnosti PosAm, kde pracoval na pozici Account manažera se zaměřením na podnikové klienty, jako Česká spořitelna, GE Money, ČSOB nebo ING. Svoje dlouholeté zkušenosti z oblasti financí hodlá využít i v prospěch společnosti Trask, jejíž převážnou část klientů tvoří firmy z bankovního a finančního sektoru. Tomáš Olexa je absolventem Elektrotechnické fakulty ČVUT v Praze obor Technická kybernetika a ve volném čase se věnuje cestování, rodině a své sbírce vín.

Další posila obchodního týmu, Jan Macík nastupuje do Trasku ze společnosti ADT Systems (nyní TEMPEST), kde působil v oblasti bezpečnosti jako obchodní konzultant se zaměřením na bankovnictví, pojišťovnictví a telekomunikace. Jan Macík má také dlouholeté obchodní zkušenosti získané ve společnostech Geac a Minerva, kde měl na starosti prodej ERP systémů. Jan Macík vystudoval fakultu strojní na ČVUT Praha a ve volném čase se věnuje rodině, cestování, sjezdovému lyžování, cyklistice.