Trask se stal partnerem společnosti Alfresco

[Tisková zpráva] Konzultační a technologická společnost Trask solutions získala status Gold System Integration partnera společnosti Alfresco, předního poskytovatele řešení pro Enterprise Content Management (správa firemního obsahu).

Partnerstvím se společností Alfresco posílí Trask svoji přední pozici na trhu v oblasti procesně orientovaných systémů a umožní tak svým zákazníkům přístup k nové moderní technologii. Zároveň poskytne společnosti Alfresco, výrobci open-source platformy, významnou podporu při prosazování její moderní produktové palety u zákazníků v regionu střední a východní Evropy.

„Partnerství se společností Alfresco si velmi ceníme. Pomůže nám rozšířit služby v oblasti integrace podnikových aplikací a nabídnout klientům řešení, které ještě lépe vyhovuje jejich potřebám. Plánujeme spojit výhody technologie Alfresco s nabídkou již předpřipravených řešení pro správu oběhu a zpracování faktur, digitální archivaci nebo správu webového obsahu,“ říká Filip Tománek, ředitel společnosti Trask solutions.

Alfresco je nová, dynamicky se rozvíjející open-source platforma pro integraci podnikového obsahu zahrnující funkcionalitu správy firemního obsahu – Document Managementu, Web Content Managementu, Collaboration Managementu a podpory elektronického workflow. Řešení založené na platformě Alfresco umožňují rychlé a efektivní vytváření nebo integraci podnikových aplikací v prostředí Java, založených na principu spolupráce a podnikového workflow Podpora otevřených standardů jako např. jBPM, Web 2.0, ODF s celou řadou integračních modulů jako např. Adobe LiveCycle Management mění tento systém v otevřenou platformu zaručující bezpečnost a stabilitu vyhovující i přísným podmínkám jak komerční sféry, tak i státní správy.

„Máme velký zájem rozvíjet naše aktivity i v České a Slovenské republice, vítáme proto zkušenosti a pozici firmy Trask solutions na tomto trhu. Očekáváme, že náš produkt tímto dostane prvotřídní konzultační a technologické zázemí“ říká Janine Eastwood, obchodní ředitelka firmy Alfresco pro střední a východní Evropu.

O společnosti Trask solutions
Trask solutions je přední konzultační a technologická společnost, která pomáhá svým klientům využívat informační technologie k rozvoji jejich podnikání a k rychlejšímu zavádění nových produktů a služeb. K tomu využívá důkladné znalosti sektorů působení svých klientů a hluboké praktické expertízy v oblasti integrace, konsolidace, zavádění, vývoje a správy IT řešení.

Trask solutions je dlouholetým partnerem nejvýznamnějších firem a institucí v oblastech bankovnictví a financí, telekomunikací, obchodu, státní a veřejné správy a v dalších sektorech. Mezi zákazníky společnosti jsou například Česká spořitelna, Komerční banka, ČSOB, GE Money, Telefónica O2 a další.

Společnost Trask solutions byla založena v roce 1994, v současnosti má více než 150 zaměstnanců a její tržby ve fiskálním roce 2007 dosáhly 288 milionů Kč. Své služby poskytuje nejen v České republice, ale i v dalších zemích střední Evropy. Strategií Trasku je pomáhat svým zákazníkům rychleji a efektivněji inovovat. Více informací najdete na www.trask.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).